Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 21.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 21.06.20

Дневен хороскоп – неделя – 21.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Емоционален ден. Отменете срещите и си останете у дома, обърнете внимание на семейството. Вашето търпение и тактичност ще ви помогнат да създадете атмосфера на доверие, комфорт и топлина. Насладете се на добрата почивка, която ще ви бъде от полза. Честито лято!

Телец – Звездите днес ви съветват да действате умерено. Вие сте в състояние да балансирате всяка ситуация. Анализирайте добре обстоятелствата, преди да вземате важно решение. Честито лято!

Близнаци – Очаква ви приток на нови идеи. Трябва само да решите кога и какво да реализирате. Следобедните часове прекарайте в семейни дейности и мероприятия, отпуснете се в кръга на близки хора. Честито лято!

Рак – Днес ще бъдете леко меланхолични. Ще започнете да преосмисляте и преоценявате своите житейски цели. Не слушайте чувствата, а разума си, иначе може да се объркате. Избягвайте да влизате в конфликти. Честито лято!

Лъв – Вие мислите рационално, съпоставяйки всички плюсове и минуси. Вдъхновени сте от нови идеи. В семейството е възможно да възникват противоречия. Всичко ще е наред, ако уважавате правото на всеки за лично мнение и не игнорирате желанията на другите. Честито лято!

Дева – Трябва да приемете всички обстоятелства такива, каквито са, да се адаптирате към тях. Добре е да избягвате крайности, всякаква несигурност и прекомерна щедрост, да мислите и да се грижите не само за другите, но и за себе си. Честито лято!

Везни – Време за размисъл върху универсалната взаимовръзка на явленията. Може би така ще откриете тайният ключ за настоящия си успех. Звездите ви подкрепят. Старайте се да не влизате в конфликти. Честито лято!

Скорпион – Бързо ще се справите с набелязаните задачи. Старайте се да бъдете честни и справедливи при вземане на решения, да отчитате не само собствените си интереси, но и интересите на другите. Честито лятно слънцестоене!

Стрелец – Концентрирайте се върху желанията си, медитирайте над тях, помечтайте за хубави неща. Създайте около себе си аура на доброта и светлина и ще привлечете щастие. Честито лятно слънцестоене!

Козирог – Вашият живот ще започне да придобива нов смисъл. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които имате да вършите. Съобразявайте се с желанията на близките си и вземайте мнението им под внимание. Честито лято!

Водолей – Луната е в сектора на здравето, така че е подходящо да направите промени в начина на живот и някои лоши навици. Денят е благоприятен за различни процедури: дихателни упражнения, медитация, фитнес и др. Честито лято!

Риби – Не мислете за миналото и не мислете твърде много за бъдещето. Бъдете тук и сега. Това е ден за конкретни реални действия, намиране оригинални решения. Опитайте се да мислите творчески. Честито лято!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

21 юни - Неделя е денят на Слънцето. Кармичен ден, свързан с Раху

Съвети от планетите: доброто е добро за тези, които виждат доброто!

Очаква ни много важен ден, един от най-важните за годината! Днес ще се проведат няколко астрологични събития наведнъж: Новолуние (в 09:43ч), Слънчево затъмнение и лятно слънцестоене.

Съдбоносният ден, който създава бъдещето. Това се отнася както за семейството, отношенията, така и за кармата и смисъла на живота. Имайте предвид всичко, което правите и кажете. Днес буквално всяка дума може да стане пророческа и всяка мисъл има всички шансове да се материализира. Препоръчва се да прекарате този ден спокойно, за предпочитане у дома. Запазете спокойствие вътрешно и около себе си, бъдете източник на мир.

Денят ще отвори нови възможности за родените на 4-ти, 13-ти, 14-ти, 22-и, 24-ти и 31-ви

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети