Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 21.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 21.07.19

Дневен хороскоп – неделя – 21.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят има тежка енергия

Овен - Днес се усмихвайте по-често и подкрепяйте с благи думи близките си. Всичко зависи от вас, а звездите ще ви подкрепят. Въздържайте са да отправяте претенции към хората около вас. Решавайте всички въпроси по мирен път. Ще се почувствате превъзходно.

Телец – С нещата, които сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка със семейството.

Близнаци – Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате.

Рак –Ако сте планирали нещо, правете го самостоятелно, така ще избегнете излишни обяснения. Възможни са разногласия с близки хора, а някои проблеми с домакинството могат да предизвикат кавги. Не е желателно да правите големи покупки.

Лъв – Денят може да ви поднесе неочаквано събитие, изненада. Възможно е да настъпи някаква промяна. След като направите първата стъпка в нова посока, няма да искате да спрете. Творческият ви потенциал е висок.

Дева – Днес е нужно да бъдете предпазливи във всичко – при пазаруване, в отношенията или по други въпроси. Възможно е да се почувствате финансово притеснени, което наистина може да създаде усещане за тежест.

Везни – Този ден е подходящ за обединяване на усилията при постигане на общи цели. Несъгласията и споровете ще останат в миналото. Не е изключено непланирано пътуване за разходка. Ще имате възможност да посетите някои интересни места.

Скорпион – Днес се подгответе за нови впечатления, кажете "да" на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Стрелец – Денят е по-подходящ за почивка, а не за активно действие и работа, но вие имате да свършите куп належащи неща. По-късно ще се оставите на поривите си, ще превключите на друга вълна и ще предприемете нови действия.

Козирог –Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време за вашето хоби или разходка извън града с приятна компания, което ще подобри настроението ви. Ще се заредите с положителни емоции и впечатления.

Водолей- Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения - съветите й днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Риби - Влиянието на положителните тенденции е по-слабо изразено. Втората половина на деня е по-спокойна, но не толкова ползотворна. Подходящо време да завършите това, което сте започнали по-рано, да си подредите нещата.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. В този ден хората са най-податливи и възприемчиви към всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити. Подходящо само за рутинна работа.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети