Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 21.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 21.11.21

Дневен хороскоп – неделя – 21.11.21 - Tribune.bg

Овен – Днес е добре да правите планове за бъдещето, да анализирате информацията, да планирате своите дела, работа, кариера в близко бъдеще. Но избягвайте да вземате спонтанни решения. За да няма конфронтации в личните отношения, е важно да изберете правилния стил на поведение.

Телец – Хубаво ще е да прекарате деня заедно със семейството, роднини или добри приятели. Добре е да отделите време и за себе си и личните нужди. Погрижете се за здравето, почивката и спокойствието си.

Близнаци – Звездите ви съветват напълно да се отпуснете и да се забавлявате. Имате нужда от рестарт. Разходка в парка, чат с приятели, вечерта гледайте някой интересен филм, четене на книга – всичко това ще ви помогне да си върнете доброто настроение.

Рак – Днешният ден ще бъде украсен с всички оттенъци на емоционалните пропадания и чувствени преживявания. За да няма излишни проблеми, избягвайте зоната на конфликтите и не общувайте с хора, които представляват заплаха за вашето душевно спокойствие.

Лъв – Постарайте се да управлявате времето си разумно и не се претоварвайте с домашната работа. Ограничете контактите с тези, които ви развалят настроението. Денят е добър за общуване с близки роднини.

Дева –Вслушвайте се в съветите на другите, но правете каквото ви подсказва интуицията. Инстинктът ви днес работи с пълна сила. Вътрешният глас ще ви помогне при решаване на личните проблеми.  

Везни – Отделете нужното време на домакинските задължения, но си оставете време и за достатъчно почивка. Скоро ще почувствате благоволението на съдбата – всички проблеми ще започнат да се решават от само себе си.  

Скорпион –Спортувайте, разхождайте се сред есенните багри, правете физически упражнения или си намерете ново занимания. Смяната на дейности е най-добрият начин да се отпуснете. Отделете време на децата, партньора, близките.  

Стрелец –Днес можете да подобрите атмосферата у дома си. Постарайте се да бъдете спокойни за семейните проблеми. Посветете вечерта на отдих и бездействие. Диванът вече е отегчен да стои сам в очакване.  

Козирог –Не започвайте нищо важно. Посветете този ден, ако времето позволява, на разходка на открито. Ако не, поканете приятели на гости. Разговаряйте на приятни теми и покажете своите кулинарни умения. ф

Водолей –Организирайте почистване, освободете се от вещите, които не сте използвали няколко години. Домашните задължения ще помогнат да възстановите душевния си баланс. Направете гала вечеря за партньора или семейството.  

Риби – Избягвайте оживени места и големите улици, Мол- ове. Бъдете внимателни с тези, които ви провокират към конфликт, не се карайте със своите близки. Слушайте своите чувства и интуиция. Добро време за творческа дейност.

Съветите на Фортуна

Денят носи енергията на радостта. Сега всеки може да почувства веселата страна на живота и да разбере, че въпреки многото трудности и проблеми: животът е прекрасен! Би било добре да намерите повод за празнуване. Ако въпреки всичко не ви е весело, а усещате някаква тежест, трябва да се замислите дали вървите по правилния път.

Този ден не е предназначен за преодоляване трудностите. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни. Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор. Днес дори най-мрачните песимисти ще намерят за себе си много причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно за тях.

След 17:53ч Луната излиза на пране ход до 05:34ч на следващия ден.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети