Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 22.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 22.03.20

Дневен хороскоп – неделя – 22.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Възможно е да останете разочаровани от действията на близки хора. Покажете мъдрост и сдържаност днес. Не се обиждайте на хора, които не подкрепят вашето мнение. Прекарвайте повече време на чист въздух, но не забравяйте за правилата за безопасност.

Телец –Денят като цяло ще е успешен. Но не вземайте важни решения или не поемайте сериозни ангажименти – днес не е подходящо, а времето за това все още не е дошло. Старайте се да не бъдете твърде критични към всичко, което се случва.

Близнаци – Днес съществува опасност да попаднете под влиянието на собствените си илюзии и самозаблуда. Оставете всичко друго и наблегнете на здравословната почивка. Направете онлайн среща с приятели, ще ви бъде интересно.

Рак – Днес повечето от вас ще бъдете твърде раздразнителни, напълно се подчинявате на променливото настроение.  Добре е да отделите повече внимание на себе си, на вашето здраве и да презаредите батериите.

Лъв – Ще имате заряд от невероятна енергичност и ще можете да се справите с всякакви задачи, които сте си (или са ви) възложили в къщи. С правилното разпределение на времето за кратко време ще се справите с голям брой дела.

Дева – Днес е важно да не бързате с изводите и да мислите внимателно за всичко.  Настроението ще бъде повлияно от физическата ви активност и физическото състояние. Време е за експерименти в кухнята. Изненадайте близките си с нова рецепта.

Везни – Нормален, спокоен ден. Днес в никакъв случай не е позволено да се предавате на емоциите и да позволите чувствата да преобладават над разума. По-добре да сте малко търпеливи.

Скорпион – Днес можете да реагирате на възникващите обстоятелства по-емоционално от обикновено и сте в състояние да кажете твърде много в разгара на конфликт. Трябва да стоите далеч от спорове и изясняване на отношенията.

Стрелец – Днес вашата основна задача е да вдъхновите любимия човек, а не да се дразните с морализиране. Прекарайте деня у дома със семейството си, просто правете това, което ви харесва: четете книги, гледайте филми, гответе вкусна и здравословна храна.

Козирог – Днес е точно денят, в който трябва да се отпуснете. През седмицата работихте много и упорито, затова сега ви се полага заслужена почивка. Чудесен ден да изключите телефона и просто да се откъснете от целия свят.

Водолей – Откажете се от противоречивите идеи, които объркват дори вашите близки. Не е нужно да посочвате на хората техните недостатъци, ако не искате да се карате. Вечерта отворете бутилка вино и слушайте хубава музика.

Риби –Не се разстройвате, ако забележите, че позицията на роднините или любимия човек е различна от вашата. Вечерта правете неща, които ви помагат да се отпуснете и да се разсеете от всякакви мисли за проблеми.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлина трябва да не е ярка.

Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети