Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 22.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 22.09.19

Дневен хороскоп – неделя – 22.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес към вас има само един съвет - не се отказвайте от предишните решения. В този ден ще се сблъскате с много изкушения и провокации. Инстинктите са особено силни, но не позволявайте да ви победят. Може да се отключи силен апетит, желание да купите нещо скъпо.

Телец – Днес е един от най-трудните дни. Инстинктите преобладават, много е трудно да контролирате думите и действията си. Общувайте по-малко, особено с непознати. Отдайте предпочитание на уединението и спокойната обстановка.

Близнаци – Бъдете внимателни, избягвайте да общувате с неуравновесени хора, опитайте се да не посещавате места, където има много непознати и се пие алкохол. За работа денят също не е много добър. Имунитетът днес е отслабен. Можете лесно да хванете всякаква инфекция.

Рак – Ден за конфронтация между доброто и злото. Ако искате да бъдете на страната на доброто, тогава е необходимо да положите значителни усилия, да наблюдавате думите си, делата и дори мислите си. В крайна сметка най-малката искра е достатъчна, за да може да се разрази някой конфликт.

Лъв – Вътре у вас всичко бушува и само при най-малкия натиск или провокация е достатъчно, за да пламне истински пламък. По-добре е да отмените всички срещи. Общуването с близките също може да донесе проблеми в този ден.

Дева – Може да се чувствате доста изморени. Това е от общо отслабване на имунната система. Трябва да бъдете много внимателни в общуването с други хора. Лесно можете да избухнете и да кажете каквото не трябва и ще съжалявате по-късно.

Везни – Старайте се да се предпазите от агресията на света, бъдете спокойни и чисти. Днес има висок риск от емоционално нараняване. Не приемайте присърце това, което казват другите. Най-добре ограничете контактите.

Скорпион – По-добре е да прекарате деня сами. Внимавайте за здравето си. Всяко заболяване започнало днес ще бъде дълго и тежко. Дори обикновената настинка може да доведе до сериозни усложнения.

Стрелец – Днес енергията на деня е агресивна и вие сами постоянно ще изпитвате пристъпи на раздразнителност. Това е влиянието на Луната, но човек трябва да контролира себе си, за да избегне сериозни неприятности. Внимавайте, не посещавайте многолюдни места, не влизайте в спорове и конфликти.

Козирог – Романтични срещи, семейни събития и приятелски събирания трябва да бъдат отложени за друго време. Алкохолът по принцип е забранен в този ден. Минимална доза може да причини силна интоксикация, а също и да предизвика кавги с негативни последици.

Водолей – Днес някои хора могат да се обърнат към вас за помощ, но не забравяйте, че повечето от тях всъщност не се нуждаят от нея, а просто искат да ви използват. Възможно е да изпитате чувство на недоволство от всичко, но трябва да го превъзмогнете, да се опитате да останете спокойни.

Риби – Днес трябва да бъдете особено внимателни в общуването с други хора.  Съществува много голям риск да попаднете под влиянието на другите, също така да разкриете някаква тайна(може да е чужда) или да се отворите твърде много, да разкажете твърде лични неща.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгула на вампирите. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да запазите спокойствие.

Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост. Често човек има усещането за загуба и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи полза сега. Сексуалната енергия на този ден подкопава здравето. Не трябва да се поддавате на провокации, изкушение за отмъщение. Опасно е да се отдадете на гнева си.

Благоприятно е да практикувате саможертвеност, смирение, покаяние, разбиране и прошка. В дома трябва да се извършват ритуали за пречистване - почистване и поръсване със светена вода, опушване с тамян.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети