Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 22.11.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 22.11.20

Дневен хороскоп – неделя – 22.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес проявете смирение и преотстъпете лидерската си роля на някой друг. Ще трябва да правите компромиси, особено когато става въпрос за партньорството. Не се претоварвайте с много домашна работа. Хубаво е отделите време и за почивка.

Телец – Ако имате някакви проблеми, трябва да предприемете по-отговорен подход към решаването им, да бъдете сдържани и предпазливи. Изчакайте малко с вашите инициативи и най-важното, въздържайте се от изясняване на отношенията. 

Близнаци – Опитайте да сте в крак със събитията. Ако ви е трудно, потърсете съвет от тези, на които имате доверие и които ги е грижа за вас. Техните съвети са ценни, защото имат предимството да виждат нещата от по-широка и ползотворна перспектива.

Рак – Днес бъдете практични и благоразумни. Въздържайте се от спорове и разправии, които не водят до нищо добро. Не влошавайте ситуацията с капризите си. Подхождайте отговорно към организацията на свободното си време.

Лъв – Семейните и битовите въпроси излизат на преден план. Не трябва обаче да се вдига „много шум”, особено за нищо. Старайте се да запазите чувството на спокойствие за по-дълго време: не прекалявайте с работа, не прахосвайте напразно енергията си.

Дева – Днес повече се интересувате от семейни дела и грижи. Завършете работата си и след това посветете свободното си време на партньора си. По отношение на финансите е важно да се придържате към бюджета си и да не правите преразходи.

Везни –  Новите обстоятелства са на път да се почувстват във вашия живот. Тези промени могат да ви изтласкат от зоната на комфорт за известно време, но скоро ще се адаптирате. С вашата гъвкавост и търпение със сигурност ще се справите.

Скорпион –Успявате да подредите делата си и това ви носи облекчение. Необходимостта да се избяга от ежедневните отговорности не е лукс. Отпуснете се и приемете някои неща без осъждане. Ще трябва да бъдете предпазливи и да не харчите ненужно.

Стрелец – Бъдете по-отворени към всякакви нови възможности, идеи или предложения. Фокусирайте се повече върху себе си и това, което ви прави щастливи. В любовта е време да разрешите недоразуменията, дори и най-малките. Не оставяйте нищо на случайността.

Козирог – Вие вървите по правилния път и бавно, но сигурно постигате целите си. Така че не позволявайте на нищо и никой да ви разсейва или да ви изтласква от релсите. Имате каквото е необходимо, за да успеете и - още по-важно - имате късмет на ваша страна!

Водолей –Ще имате по-голямо разбирателство с околните и положителната и спокойна атмосфера ще надделее. Починете си, ако установите, че не можете да се справите с множеството задачи наведнъж.

Риби – Научете се да приемате житейски уроци с благодарност: опитът е съвкупност от радости и разочарования. Използвайте всяка възможност във ваша полза. Голяма е вероятността да има приятни събития, като например среща с добри приятели.

Съветите на Фортуна

До 13:46 ч не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоките личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време. Настроението е нестабилно и променливо.

След 13:46 ч. най-добре да се прекара времето в тиха и спокойна обстановка. Дайте покой на ума си и позволете на вътрешният си глас да ви подскаже правилните решения. Отделете достатъчно време на семейството и на по-възрастните си роднини.

Негативните действия и постъпки могат да имат бъдещи последствия. Препоръчително е да се избягват контакти, особено с непознати хора. Конфликтите могат да възникнат от нищото.

Нищо не се случва случайно. Всичко, което възниква е свързано с нерешените проблеми от миналото. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на тези емоции, а да запазите спокойствие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати