Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 22.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 22.12.19

Дневен хороскоп – неделя – 22.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако по-гъвкаво подходите към семейните проблеми, е по-вероятно да ги разрешите успешно. Бъдете настойчиви, но не упорити. Голяма е вероятността да допуснете грешки поради вземане на прибързани решения и действия.

Телец –Възможен спад на имунитета и енергията. Погрижете се за пълноценна почивка, вземане на витамини. Не позволявайте на емоциите да ви водят и се измъквайте от задълбочени обсъждания. Не бъдете твърде критични към ближните.

Близнаци –Не раздавайте съвети днес, особено ако не са ви поискани. Това е единственият начин да се избегнат сериозни грешки. В любовта не потискайте излишно емоциите си. Трябва да помислите повече за здравето си.

Рак – Днес ще имате успешен ден, ако намерите идеалния баланс между работата и почивката. Стойте настрана от разгорещени спорове и дискусии по неприятни теми. В любовта се замислете над някои неща.

Лъв – Не затваряйте очите си пред важна информация и събития днес, за да не съжалявате по-късно. Останете спокойни дори когато се чувствате нервни. В любовта е важно да не се борите за власт с партньора си.

Дева – Освободете се от излишната пасивност и предприемете нещо. Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да получат своето развитие. Възможно е да възникнат разногласия и спорове с близките. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна.

Везни – Денят е добър да се отпуснете по течението. Помислете какво ще правите – така ще имате не само достатъчно време, но и ще направите всичко по възможно най-добрия начин. Разходка сред природата в компанията на приятели ще бъде успешно.

Скорпион - Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-внимателни. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение.

Стрелец - Приливът на енергия ще ви е обезпечен, а жизненият тонус ще се повиши. Ще се почувствате доста ентусиазирани и в добро настроение. Изпълнявайте домашните си ангажименти, но си оставете време за срещи и разговори с приятели.

Козирог – Един благоприятен ден за поставяне на нещата в ред у дома, ремонт и подобряване на апартамента. Конструктивно общувайте с близките си, със семейството си и се опитайте да ги разберете по-добре и да откликнете на техните нужди и желания.

Водолей –Бъдете мобилни. Има много възможности да успеете, ако сте общителни, любознателни, способни да проявите гъвкавост и интерес. В името на една важна цел може да покажете готовност да поемете риск, да жертвате нещо, да поемете допълнителни задължения.

Риби – Ако имате такава възможност, звездите ви съветват да прекарате един ден далеч от голямата тълпа от хора, в кръга на най-близките или  може би дори извън града. Живейте за момента и малките неща.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на зимното слънцестоене. Слънцето влиза в знак Козирог.

Продължава влиянието от квадратурата на Венера и Уран. В личните отношения бъдете сдържани, деликатни, внимателни, нежни, търпеливи, тъй като може да има неочаквани последици.

Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете.

Ден за сериозна и тежка работа и в който трябва да се борим със злото в себе си. В нищо не бива да се бърза, а да се проявява повече съобразителност и разум. Този ден се счита за един от най-опасните за здравето. Заболяване възникнало сега, изисква незабавна медицинска помощ. Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети