Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 23.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 23.02.20

Снимка:

Овен – Представителите на вашия знак се характеризират с прекомерна емоционалност. Днес звездите ви съветват да не забравяте да отделите време за себе си, за собствените си интереси и духовното си развитие.

Телец – Спокоен и благоприятен ден за решаване на всякакви проблеми и трудности. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Ще почувствате емоционален и творчески подем.

Близнаци – Бъдете активни, но не прекалявайте. Обективността ви ще помогне много и ще повиши вашия авторитет в очите на другите. Ще се радвате да споделите свежи идеи и новини с близките си или с приятели.

Рак – Въздържайте са да отправяте претенции към хората около вас. Решавайте всички въпроси по мирен път. Днес се усмихвайте по-често и подкрепяйте с благи думи близките си. Всичко зависи от вас, а звездите ще ви подкрепят. Ще се почувствате превъзходно.

Лъв – Денят може да донесе изненади, но изобщо нямате нищо против, напротив, одобрявате разнообразието и приключенията.  В къщи искате топла, уютна атмосфера, спокойствие и емоционален контакт с близките. 

Дева – Възможни са неочаквани промени в плановете. Най-вероятно няма да изпълнявате ежедневните си задължения, а може да преминете към нещо неочаквано. Бъдете дипломатични и не влизайте в конфликти.

Везни – Много сте емоционални и променливи в желанията. Слушайте думите на другите хора - това ще ви помогне значително и може да намерите правилното решение на проблем, който отдавна ви преследва.

Скорпион – Луната променя вашите приоритети, решавате да отделите време за грижи за къщата, домакинство и овладяване на нови кулинарни умения. Бъдете активни, но не прекалявайте. Намерете време и за почивка.

Стрелец – Вероятно е в последния момент да промените мнението си или да се откажете от нещо. Добър ден за срещи, нови запознанства или комуникация с тези, които са ви скъпи и интересни за вас. 

Козирог – Бъдете активни, но избягвайте бързането - днес лесно можете да преодолеете всички трудности, ако проявите характер и наблюдателност. Старайте се да не пропускайте своя добър шанс.

Водолей – Благоприятен ден не само за работа, но и за релакс и забавление. Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Съгласувайте идеите си с желанията на близките ви хора.

Риби – Луната във вашия знак ви прави очарователни, но също така ви дава емоционалност и нестабилност, до степен, че ще имате затруднения при вземането на решения по ежедневните проблеми.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 17:33 ч - Ден на хармония и красота. Препоръчва се завършване на започналата работа. Не правете нови планове. Време на мъдрост и размисъл. Чудесно време за обобщаване и анализиране на събитията през изминалия лунния месец. Хубаво е да чувствате лекота, да не се напрягате, тогава срещата с новия лунен месец ще бъде безопасна.

В 17:33 ч настъпва новолуние. В това време Луната не се вижда изобщо. Тя се намира на една линия между Слънцето и Земята, която хвърля сянка върху нея. Осветена е обратната страна на Луната, която не е видна за земляните и в следващите два дни също. Наричани са дните на Хеката. Времето се счита за тежко. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста сила по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен.

Подходящо време за лунна диета и за работа с желания.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив