Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 23.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 23.05.21

Снимка:

Овен – Потенциално силен ден. Под влиянието на Луната, която се движи в партньорския ви дом ви очакват интензивни любовни вибрации. Ще бъдете щастливи, защото нещата най-накрая идват на мястото си. 

Телец –Не оставяте магарето си в калта. Детайлно анализирате нещата и стигате до корена на проблемите. Това е чудесно време да се съберете с близки приятели и да споделите своите нови интереси и идеи. 

Близнаци – Луната ви носи спокойствие, но и шанс да се посветите на вашите желания. Вие сте в отлична форма за лечение, възстановяване и регенерация. Сега е моментът да осъществите мечтите си и да излезете от зоната на комфорт. 

Рак – Днешната енергия ще бъде по-чувствена за вас. Ще почувствате повече подкрепа и нежност у дома. Чудесно време за решаване на проблеми и подобряване на домашния живот, ежедневието и семейните отношения.  

Лъв – Ще прекарате деня в добра енергия и страхотно настроение. Най-накрая можете да се отпуснете. Вие сте в отлична форма да очаровате приятели, партньори. Това е и подходящ момент да подобрите обществения и социалния си живот. 

Дева –Днес мислите ви ще се върнат далеч назад във времето. Някои неща не можете да поправите вече, така че по-добре се съсредоточете върху настоящия момент. Енергиите сега са силни за разработване на стратегии и изготвяне на планове.  

Везни – Днес, Луната във вашия знак, ще помогне да освободите определени блокажи, които ви ограничават от дълго време. Мислете преди всичко за себе си. Трябва да си починете и да презаредите батериите. 

Скорпион – Днес ще бъдете недоволни от отношението на някого. Бъдете търпеливи, защото истината винаги излиза наяве. Ако трябва да укрепите връзката си, днешните транзити и енергии ви помагат да го направите.  

Стрелец – Можете да се насладите на приятното чувство за вътрешна сила и увереност в себе си. Може също така да почувствате силна нужда да поставите нещата на мястото им. Днес и утре са добри за укрепване на връзките. 

Козирог – Имате чувството, че можете да постигнете всичко, но ако бързате, можете да направите голяма грешка. В любовните отношения трябва да бъдете честни. Идват новини, които няма да ви изненадат. 

Водолей – Ако решите да изразявате мнението си, не изпадайте в излишни подробности, ограничете се до общата картина. През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да се впускате. 

Риби Това, което се случва вътре във вас, ще се излъчва и отвън. Затова внимавайте какво мислите и искате, защото това може да се превърне във вашата реалност. Помислете внимателно, преди да кажете нещо. 

 

Съветите на Фортуна

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Ден за победа на мъдростта над чувствата и като резултат - успокоение и укрепване на духа. Подходящо е за уединение и молитви.

Не трябва да плачете и да се сърдите. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Нищо не трябва да се предприема или да се започва нещо ново, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете днес, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня. Болестите започнали този ден са много опасни и могат да отидат на лош край.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още