Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 23.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 23.06.19

Дневен хороскоп – неделя – 23.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Може да се затъне в някакво лошо настроение и човек да не може да излезе

Овен – Настроението ви ще е малко непредсказуемо и несигурно за вас и за околните. Много представители на вашия знак ще получат комплименти от хората около вас. Лесно ще се запознавате и общувате, ще признавате чувствата си.

Телец – Търпението ще бъде вашият основен съюзник днес на семейните срещи, където може да чуете някои доста несправедливи неща и упреци. Опитайте се да се съсредоточите отново върху всички добри неща, които ви се случват.

Близнаци – Трябва да бъдете смели и да вземате решенията, които ще ви позволят окончателно да разрешите онези въпроси, които ви очакват. Възможни са неочаквани ситуации, които може да ви измъкнат от вътрешният ви център.

Рак – Напишете приоритетите си за дневния ред и се организирайте, защото това ще бъде ключът към всичко. Трябва да се възползвате максимално от деня, без да се разсейвате от лошата енергия на някой близо до вас.

Лъв – Трябва напълно да се насладите на всяко преживяване, което животът ви предлага, а не да се ограничавате само с това, което вече ви е познато.  Не чакайте всичко да се случва на готово. Предприемете някаква инициатива.

Дева – Практични както винаги. Много внимателно обмисляте всяка стъпка, която предприемате. Може да ви се появи усещането, че нещо предстои да се случи поради увеличената ви чувствителност и интуиция.

Везни – Бихте предпочели да се занимавате с нещо по-приятно, но днес няма да имате друг избор, освен да посветите няколко часа на домакинска работа. В отношенията ви нещата вървят добре, но биха могли да бъдат и още по-добре. На първо място трябва да се избавите от монотонността във връзката.

Скорпион – Трябва да вземете решение по личен въпрос. Никой не може да ви даде отговора, от който се нуждаете: просто трябва да погледнете вътре в себе си. Днес е възможно други хора да ви накарат да се почувствате неудобно.

Стрелец – Ще се почувствате донякъде объркани по отношение на даден въпрос, без да знаете много добре какво да правите или към кого да се обърнете. Нещата може да не се окажат така, както очаквате, но не трябва да се притеснявате: чудесна възможност приближава в живота ви.

Козирог – Днес може да се случи нещо, което може да ви дестабилизира повече, отколкото е желателно. Вие сте силни, въпреки че понякога се увличате от обстоятелствата. Действайте съобразно живота, който искате. По този начин животът ще ви възнагради по неочакван начин.

Водолей – Вече сте готови да направите важна стъпка. Продължете да давате най-доброто от себе си, но без да отхвърляте мечтите си или да отричате желанията си. Животът ще възнагради вашата щедрост по неочакван начин.

Риби – Сега повече от всякога трябва да обръщате внимание на интуицията си и да не се оставяте да бъдете увлечени от строго рационалното. Сърцето ви се опитва да ви изпрати съобщения, които трябва да бъдат чути.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес Луната  е в съвпад с Лилит (Черната Луна), а това е много неприятен акцент, в който по-нисшите сили на подсъзнанието влияят на поведението и психиката, а естествените прояви придобиват по-негативна окраска.

Венера в опозиция на Юпитер - фактор, който създава всякакви противоречия в оценките. Може да има разногласия между субективни и обществени критерии: „това, което наистина харесвам, е различно от това, което трябва да харесам”. Във взаимоотношенията в този период могат да се пресрещнат желанията на един с плановете на друг; чувствата на един с убежденията на друг. В някои случаи арогантността ще е в повече от обикновено. Въпреки това, има и положителни моменти - този аспект позволява да преразгледаме нашите приоритети и нагласи към нещата, въпреки че е желателно да се избягва преувеличението.

Други предстоящи аспекти също оказват влияние – може да се затъне в някакво лошо настроение и човек да не може да излезе от там.

По отношение на здравето - Защитните сили на организма са отслабени. Желателно е да се обърне повече внимание на кръвообращението, кожата, бъбреците и черния дроб.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети