Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 23.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 23.12.18

Снимка:

Енергията на този ден е хармонична и не трябва да се нарушава

Овен – Днес ще преобладава доброто настроение. Ако в последните дни сте били твърде заети и сериозни, сега си позволете да станете по-разкрепостени. Вашите планове могат лесно да се променят, тъй като изпитвате копнеж за нови усещания.

Телец – Вниманието ще бъде съсредоточено върху домашните дела. Вашето участие е необходимо. Нещата могат да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта. Не бъдете критични, това може да обиди партньора ви и да провокира кавга.

Близнаци – Денят обещава да премине спокойно. Изпълнени сте с жизненост и енергия. Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми.

Рак – Днес е особено подходящо да се погрижите за членовете на семейството, да предприемете заедно действия без значение дали за работа или за забавление. Общите семейни радости ще направят деня ви по-интересен и по-приятен.

Лъв – На този ден сте готови да разчупите рамките на обичайното. Разговор с приятели ще ви вдъхнови, ще се събуди желанието ви за приключения. Звездите предричат благоприятно развитие във вашите дела.

Дева – Вероятно вече сте си приготвили дълъг списък със задачите, които имате да вършите. Доброто настроение ще помогне да се справите с всичко бързо и лесно. По-късно непременно намерете време да се отпуснете.

Везни – Вие сте обхванати от противоречиви идеи. Трудно ви е да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Скорпион – Този ден е подходящ да се отдадете на домакинската работа, инспекция на запасите и бюджета, пазаруване на продукти за в къщи, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури.

Стрелец – Изпитвате непреодолимо желание за свобода. Нужно ви е да изпитате нещо необичайно, което да освежи чувствените ви възприятията ви за света. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Козирог – Днес интуицията ви е силна, но не трябва да разчитате само на нея. Правете това, което е необходимо, всичко ще се развива успешно. Ако приятели ви поканят да прекарате времето си с тях, не отхвърляйте предложението им.

Водолей –Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка.

Риби – Забравете днес за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на домашното спокойствие. Опитайте се да си върнете вътрешното равновесие. Много е важно да уловите момента, в който трябва да замълчите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Препоръчва се физическо натоварване. Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени в този ден. Чувства като злоба, агресивност, завист проявени днес водят до падение. Противопоказни са и сексуалните занимания.

Да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на децата и нуждаещите се, да се нахранят бездомните животни и птици. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“   

 


Коментари (1)

Теодора Сидеропулу Благодаря за хубавите съвети на Фортуна.
Пожелавам на всички ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ , с много любов , радост и семейно спокойствие !
23.12.2018 05:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив