Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 24.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 24.01.21

Снимка:

Овен – Радвате се на добър жизнен потенциал. Ще ви се удава лесно да намирате нестандартни решения на проблемите, много неща ще видите по нов начин. В личните отношения се очертава хармония и взаимно разбирателство. 

Телец – Денят е добър за размисъл, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието, а да съхраните бодро и позитивно състояние на духа си. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които отдавна не сте виждали. 

Близнаци – Добре  е да прекарате деня по възможност на спокойствие. Опитайте се да отстраните негативните мисли от главата си. Не оставайте много дълго време в уединение. Общуването с близки приятели ще ви подари приятни минути. 

Рак –Отдайте се на творчески действия, на любими занимания - разпускайте на макс. Посветете достатъчно време на партньора си, направете нещо за отношенията си, пригответе някоя приятна изненада. 

Лъв – Приятен ден ще прекарате със семейството си. Общуването с близките ви ще ви зареди с енергия и всички проблеми ще се изпарят от ума ви. Ако сте решили да се отдадате на домашните задължения, не се претоварвайте много физически. 

Дева – Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, за общо почистване. Избягвайте да излизате и да се срещате с други хора, тъй като сте податливи на различни инфекции. 

Везни – Планирайте деня си така, че да имате достатъчно време за себе си. Разходките са полезни за вас - в резултат на това настроението ви ще се подобри. Трябва да се срещнете с приятели, да подишате чист въздух и да проветрите главата си. 

Скорпион – Може да сблъскате с известни трудности, но вие не губите оптимизъм и с право - скоро ситуацията ще се промени към по-добро. Не позволявайте на емоциите да ви водят в действията. Избягвайте всякакви натоварвания-физически и емоционални. 

Стрелец – Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-внимателни. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. 

Козирог – В личните отношения е необходимо да проявите гъвкавост. Не съдете близките си за малките им слабости и не очаквайте прекалено много от тях. Опитайте се да угодите на тези, които са ви скъпи. 

Водолей – Настроението ви през днешния ден ще бъде променливо, със съответните възходи и падения. Отпуснете се максимално и се отдайте на пълноценна почивка. Оставете мислите си свободно да се реят, да се носят по течението. 

Риби – Добре е да посветите този ден на себе си и на вашите близки. Трябва да премине в мир и спокойствие. Време е да отхвърлите материалните проблеми и да помислите за духовната страна на живота.

 

Съветите на Фортуна 

Денят е подходящ да се погрижите за своите земните блага, да направите материалните си планове. Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс, хапване (стомахът сега трябва постоянно да работи, а устата да дъвче), за търсене на удоволствие. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета. 

Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още