Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 24.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 24.02.19

Дневен хороскоп – неделя – 24.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Този ден може да премине много интересно

Овен –В този ден ще бъдете фокусиране върху общуването си с определена личност. Много е важно да не бъдете твърде взискателни и критични към другите. Забавлявайте се и се наслаждавайте на живота.

Телец – В този ден може да почувствате липса на енергия и спад в настроението. Отнасяйте се сериозно към дребните неща. Вечерта ще се почувствате по-добре и ще се подобри емоционалното ви състояние.

Близнаци –Днес ще бъдете особено жизнерадостни, весели и активни, особено ако сте в компания на близки хора. Чрез действията си ще изразите своята ярка индивидуалност. Избягвайте да сте много критични.

Рак – Тих, спокоен ден, посветен на домашните задължения и лека почивка между другото. Мнозина ще предпочетат да се уединят и да се отпуснат. Благоприятно е за отношенията с близките и семейството.

Лъв –Днес ще бъдете активни, открити и общителни. Ако изберете да излезете и да общувате, да се разхождате, ще прекарате един приятен ден. Важно е да не сте пасивни. Вечерта вече може да се отдадете на домашния уют, топлина и комфорт.

Дева –Вашият ден ще бъде хармоничен и спокоен. Ще бъдете фокусирани върху ежедневните домашни проблеми. Ще сте по-чувствителни от обикновено. Вашият апетит може да се увеличи, както и желанието за почивка. Добър ден, за да се отпуснете и да се насладите на живота.

Везни – Това е добър ден, за да го посветите изцяло на себе си. Лошите мисли са лукс, който не бива да допускате. През деня вниманието ви ще е заето от различни неща. Вечерта ще се почувствате по-спокойни, ще станете по-балансирани.

Скорпион – Скорпионите в този ден ще бъдат много романтични, загадъчни, чувствителни. На преден план излизат чувствата и емоциите. Благоприятно време за уединение и почивка или общуване с любим човек.

Стрелец – Интересен и приятен ден се очертава пред вас. Ще бъдете изпълнени с енергия, ентусиазъм и нови идеи. Добър ден, за да правите това, което обичате, но и за среща и контакти с приятели.

Козирог –Днес ще бъдете много сдържани, сериозни, целенасочени, фокусирани върху важни въпроси. Това е подходящо време за решаване на важни въпроси, неприкосновеност на личния живот, работа. За социални контакти не е много добър деня.

Водолей – Чудесен ден за промяна на обстановката, комуникация, пътуване, приключения. Много е важно да не се отегчавате и някак си да разнообразите живота си. Каквото и да предприемете, ще се изпълните с приятни емоции.

Риби – Днес ще изпитвате противоречиви чувства, ще имате да се справяте с вътрешни противоречия. Запасете се с мъдрост, търпение и вътрешна сила. Вечерта ще се почувствате по-радостни и спокойни. Ще можете да се отпуснете.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Човек трябва съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене. В този ден се препоръчва да се вземат важни решения, да се правят важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си.

Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е да бъдете повече време в къщи, в семеен кръг. Пестете енергията си.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети