Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 24.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 24.03.19

Дневен хороскоп – неделя – 24.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини

Овен – Балансиран и спокоен период, но липса на удовлетворение. Подходящ ден за завършване на работата започната по-рано. Добре е, ако имате помощници. Като действате сами, рискувате да се отегчите бързо и да загубите интерес.

Телец – В живота има смяна на светли и тъмни периоди. Някои от проблемите, които ви притесняват днес, скоро ще бъдат решени сами, така че няма за какво да се тревожите.Това, което сега ви изглежда несправедливо, всъщност ще доведе до най-добрия резултат за вас!

Близнаци – Има проблеми, които изискват незабавни решения и въпроси, на които само вие можете да намерите отговора. Колкото по-скоро се заемете, толкова по-бързо ще ги разрешите и ще се отървете от притесненията.

Рак – Денят ще бъде много по-хубав, ако успеете да намерите нещо интересно, което да правите. Би било хубаво да го прекарате в развлекателни мероприятия. Намерете време да се срещнете с приятели, които имат положителна енергия, обичат да се смеят и да се шегуват.

Лъв – Денят ще бъде успешен за онези, които не бързат да действат. Всяка стъпка трябва да бъде добре обмислена. Дори е по-добре, ако се консултирате с тези, на които имате доверие. В проявленията на любовта вие сте страстни и многостранни.

Дева – Благоприятен ден за общуване с близки, за семейни дела. Няма да има сериозни конфликти, а малките разногласия ще бъдат бързо преодолени. Неочаквани срещи ще ви донесат много положителни емоции.

Везни – Възможно е днес да се намери решение на проблемите, които доскоро ви тревожеха. Не се плашете от неприятни разговори, опитайте се да се държите по конструктивния начин, бъдете тактични, търпеливи и сдържани.

Скорпион – Никой не може да ви накара да промените мнението си, да се откажете от плановете си. Вие правите всичко по свой собствен начин, а хората около вас ще трябва само да се примирят с това – не им остава нищо друго.

Стрелец – В неделя ще правите оптимистични планове за финансовата си дейност през новата седмица. Най-вероятно това се дължи на вашите очаквания от конкретни събития или получаване на различни приходи.

Козирог – Общуването ви днес изисква да проявите търпение и да запазите самообладание. Добре е да не се обвързвате с никакви сериозни задължения. Избягвайте срещи със стари приятели, тъй като те ще бъдат изключително досадни за вас.

Водолей – Денят е благоприятен. Нови интереси ще обсебят вниманието ви. Посветете деня на семейството, партньора си и се насладете на домашния уют. Може да си устроите малък семеен празник и да отидете на разходка. Свободните от вас да си уредят лични срещи.

Риби – Можете да разнообразите днес живота си с интересни неща, да слушате любимата си музика или да гледате филми, да почивате, да четете книга, но в началото на деня е по-добре първо да свършите основните си задължения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна. 

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети