Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 24.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 24.05.20

Дневен хороскоп – неделя – 24.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Занимавайте се с физическа активност. Всички днешни проблеми ще са свързани с ежедневието, кранът ще се развали и ще прокапе, рафтът ще падне, вратата ще скърца. Не позволявайте това да развали празничното ви настроение.

Телец – Небесните тела са благосклонни към вас и денят се очертава интересен. Някои ще имат романтични приключения. Обърнете специално внимание на вашата диета, тя трябва да съдържа всички елементи, от които се нуждаете.

Близнаци – Подходящ ден за откровени разговори. Няма значение какви въпроси искате да обсъдите: със сигурност има хора, които са готови да ви слушат. Ще прекарате времето си приятно.

Рак – Събитията се развиват по-бавно, отколкото бихте искали и едва ли нещо може да се направи по въпроса. Имайте повече търпение. Ако искате да го поговорите с някого, обадете се на приятелите си.

Лъв – Общуването с приятели ще ви зарадва. Те ще намерят начин да ви развеселят и вдъхновят. Свободните Лъвове могат да попаднат в светлината на прожекторите. Следобед ще има възможност да научите нещо, което ще ви бъде полезно много скоро.

Дева – Днес ще подхождате към всяко нещо с аналитичен подход. Благоприятен ден за общи укрепващи процедури. Мнозина ще бъдат в романтично настроение във връзка с любимия човек.

Везни – Пътят на любовните отношения не винаги е гладък и понякога е необходимо да се откажете от собствените желания и интереси, за да запазите хармонията във връзката си. Използвайте дипломатическите си умения.

Скорпион –Изключете телефона, не влизайте в интернет. Препоръчително е да посветите денят на една добра почивка. Отпуснете се без виртуални радости. Има достатъчно неща, които могат да ви доставят удоволствие реално.

Стрелец – Днес ще имате желание да се забавлявате. Звездите ви подкрепят, но те ви съветват да не търсите адреналин на непознати места, а да се обадите на приятели. За втората половина на деня е по-добре да не планирате нещо особено важно.

Козирог – Опитът на другите често е безполезен, трябва да намерите свой собствен начин да получите това, което искате. Денят е подходящ за физически натоварвания, релаксация, медитация, йога.

Водолей – Днес ще бъдете много очарователни, лесно ще се сближите с хората. Ще проявите вашата оригиналност. Много сега зависи от способността ви да се съсредоточите и да направите точно това, което ситуацията изисква, като оставите настрана всичко останало за по-късно.

Риби – Прекомерната предпазливост и подозрителност могат да държат много от вас в постоянно напрежение. Ако престанете да се страхувате от промени в живота, ще можете да реализирате най-дръзките си проекти.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на астралното обновяване на тялото. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Не оставайте пасивни.

Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. В този ден физическото натоварване е своеобразно средство за профилактика на душевни травми.

Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.

След 14:00 ч Луната преминава на празен ход и до края на деня не е подходящо да се предприема нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Христова Честит празник на Просветата и културата! Благодаря Ви!
24.05.2020 11:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети