Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 24.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 24.10.21

Снимка:

Овен –Не е толкова важно, ако не можете да сте в крак с другите и имате по-малко издръжливост, отколкото очаквате. По-добре е да слушате сигналите на тялото си и да си починете за кратко, отколкото да се напрягате твърде силно и да рискувате поради умора.

Телец –Ако ви е трудно да се отпуснете и се чувствате на ръба, няма срамно да си признаете, че сте временно неразположени.  Правете само това, с което се чувствате комфортно, предпазвайте тялото си от ненужен стрес.

Близнаци – В разговорите с другите сте склонни да реагирате прекалено остро. Бъдете особено внимателни да не правите това, в противен случай ще изложите на риск всички бъдещи планове и перспективи.

Рак –Постарайте се да си осигурите колкото е възможно повече почивка и релаксация. Приемането на по-здравословно отношение към себе си е по-важно, ако изпитвате стресови моменти. Внимателно преценете дали си струва да изразходвате енергийни резерви.  

Лъв –Вашият социален живот вероятно ще претърпи някои турбуленции. Чувствате се подтиснати от приятели и семейство или дори влизате в спорове с тях. Погледнете критично на себе си – дали пък не искате твърде много от близките си.

Дева –Може да се изправите пред неочаквани пречки, които са лесно преодолими. Скоро ще се почувствате по-удобно и няма да ви се налага постоянно да гледате през рамо. Ако в момента изпитвате малко сътресение във връзката си, не обвинявайте автоматично партньорът ви за това.  

Везни –Тялото ви се нуждае от специално внимание, а нервите ви също са на ръба. Всичко, което ви вълнува безкрайно, не винаги си струва вниманието. Уверете се, че спите и почивате достатъчно.  

Скорпион –Склонността да се втурвате в романтиката плаши потенциалните кандидати за вашата любов. Такъв подход може да има неблагоприятен ефект върху човека, който желаете. Опитайте се да развиете по-нежно и спокойно отношение.

Стрелец –Множеството малки неприятности, с които се сблъсквате, няма да ви дадат да се почувствате по-добре. Заемете положително спокойно отношение. Ако сте готови да направите компромис, всичко ще бъде наред.

Козирог –Забавете темпото във всички дейности, в които участвате. Умът и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате.  Направете нещо добро за здравето си. Обърнете повече внимание на баланса между активност, релаксация и удоволствие. Масажът на дълбоките тъкани често прави чудеса.

Водолей –Един от начините да облекчите стреса, който може да почувствате, е да подходите към живота по по-игрив начин и да се опитате да разведрите ситуацията си. Запазете спокойствие, избягвайте да влошавате проблемите си.

Риби –Вие сте в прекрасно настроение, не се чувствате ограничени по никакъв начин и с вълнение искате да се възползвате от този ден. Насърчавате другите да бъдат толкова ентусиазирани от живота, колкото и вие.

Съветите на Фортуна

Денят е като наше огледало. Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна.  

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Нужно е да се спи по-малко. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете свещ. Нека да има повече светлина около вас!    


Топ новини

виж още

Актуална тема