Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 25.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 25.08.19

Дневен хороскоп – неделя – 25.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение

Овен – Днес ще постигнете вътрешна хармония. Настройте се на положителна вълна, нещата се нареждат по най-добрия начин.  В периода на намаляващата Луна всякакви енергийни и духовни практики са благоприятни. Дихателните упражнения могат да ви помогнат да преодолеете умората, а медитацията може да ви помогне да се справите с чувствата на страх и тревожност. 

Телец – Под влиянието на Луната в Близнаци в личният ви живот може да постигнете значителен прогрес. Не се опитвайте да превъзпитавате любимия си човек, бъдете по-меки и по-толерантни към неговите/нейните капризи - отношенията ще преминат на ново равнище.

Близнаци – Енергията на деня ще ви дари с добро настроение и ще помогне да се отървете от негативните мисли. Събудете таланта в себе си, занимавайте се с нещо творческо – рисувайте, плетете, пишете стихове – това ще вдъхнови креативността ви.

Рак –  Не подлагайте тялото си на тежки изпитания. Ще бъде по-добре, ако намерите възможност да промените ситуацията, направете нещо приятно, например творчески занимания. Позицията на Луната в Близнаци засилва такива черти на характера като лекомислие, импулсивност. 

Лъв – Запазете умствената и физическата си сила. Ако е възможно, прекарайте този ден в усамотение, помислете за всичко, което се случва в живота ви: мисленето е ключът към разбирането на себе си.

Дева – Денят носи отпускаща и релаксираща енергия. Можете да се съсредоточите върху своето хоби: Луната в Близнаци засилва копнежа към знанието, поражда любопитство. Оградете децата, близките си с внимание, любов и грижи.

Везни – Позволете си малко почивка – това ще ви помогне да се възстановите. Положението на Луната в Близнаци насърчава лекомислените действия, така че бъдете внимателни в общуването с противоположния пол. Не рискувайте всичко, което имате заради съмнителни удоволствия. 

Скорпион –  Научете се да приемате житейски уроци с благодарност: опитът е комбинация от радости и разочарования. Луната в Близнаци засилва желанието за промяна. Най-доброто, което можете да направите днес е кратко пътуване с приятна компания.

Стрелец –  Луната в Близнаци засилва склонността към приключенски постъпки, този период е особено добър за пътуване. Бъдете приятни, мили и леко флиртуващи, създайте приказна атмосфера около себе си. Измислете си празник без причина, както и оригинален начин да промените живота си поне за един ден.

Козирог – Спрете да се кахърите за неща, които не можете да промените. Фазата на старата Луна е подходящото време да се откажете от лошите навици. Тялото сега по-лесно може да се отърве от всичко ненужно, опитайте се да му помогнете: коригирайте диетата, откажете се от алкохола и цигарите. 

Водолей – Звездите ви съветват отговорно да подходите към организацията на свободното време. По отношение на личния живот, Луната в Близнаци обещава нови запознанства и ярки любовни приключения. Не бива обаче да разчитате на дългосрочна връзка, просто се наслаждавайте на чат и лесен флирт. 

Риби – Денят под влияние на числото 7 (Нептун) е свързан с мечтателно и  съзерцателно настроение, желание да се дистанцирате от суматохата. Днешният ви хороскоп предлага да се опитате да намерите отговори на всички въпроси, обръщайки се към подсъзнанието си -медитирайте.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. Ден за съсредоточаване и самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Този ден дава възможност да се познае мъдростта на земния живот, не за сметка на проявление на външните сили, а за сметка на работата вътре в себе си, със своето подсъзнание. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с него неговият ангел-хранител и днес особено силно можете да усетите този глас. Важното е да го разбирате.

Едва ли ще чуете гласът на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разпри с някого. Тогава с вас общува не ангел-хранител, а личният ви бяс-изкусител, а неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви.

При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати