Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 25.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 25.10.2020

Снимка:

Овен – Винаги има ситуации, в които просто ви липсва правилния такт. Често възникват недоразумения, особено с вашите роднини и приятели. Не трябва да реагирате от афект, защото това ще добави увеличи напрегнатото настроение. 

Телец – Вътрешно сте много неспокойни и едва ли успявате да постигнете балансирано състояние. Погледнато по този начин, вие изглеждате напълно непредсказуеми за вашите приятели и роднини. Ако говорите с другите за състоянието на вашата душа, те ще ви разберат по-добре и със сигурност ще получите добър съвет. 

Близнаци – Определено трябва да се въздържате от вземане на прибързани решения. Това, от което се нуждаете в момента, е спокойствие и търпение; не на последно място да се отделят важните от маловажните неща и да се излезе с подходяща стратегия за решението им. Може би трябва да помислите и за нетрадиционни методи. 

Рак – По-добре е да не вземате никакви решения в момента. Ако реагирате прибързано сега, това ще има обратен ефект и може да има последици, за които по-късно да съжалявате. Ето защо е по-добре да изберете по-предпазлива стратегия. 

Лъв – Можете да почувствате много страст в себе си през този ден. Независимо дали сте още свободни или сте във връзка, във вас се пораждат силни емоции. В неделя е възможно да излезете с някой специален и важен за вас човек. 

Дева – Днес не се престаравайте –намалете активното участие в различни дейности. За да няма излишни проблеми, избягвайте зоната на конфликтите и не общувайте с хора, които представляват заплаха за вашето душевно спокойствие. 

Везни – Днес бъдете предпазливи и внимателни. Не предприемайте нищо излишно. Благоприятен ден за общуване. В приятелска среда ще можете добре да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени. 

Скорпион – Планирайте свободното си време със семейството или добри приятели и най-вече заедно. За да няма конфронтации в личните отношения, е важно да изберете правилния стил на поведение. 

Стрелец – След натоварената седмица, несъмнено имате нужда от добра почивка и релакс. Днес не предприемайте нищо важно като действия, решения, покупки. Бъдете внимателни с обкръжението си. 

Козирог – Звездите ви съветват напълно да се отпуснете и да се забавлявате. Правете каквото ви се харесва. Разходка в парка, чат с приятели, вечерта гледайте някой интересен филм, четене на книга – всичко това ще ви помогне да си върнете доброто настроение. 

Водолей – Хубаво е да почистите днес дома си. Може би по време на почистването ще стигнете до решение на проблемите, които отдавна ви притесняват. Всъщност в чистота и свежест се мисли по-лесно. 

Риби – Добре ще е да смените малко обстановката. Хубаво ще е да прекарате деня заедно със семейството, роднини или добри приятели. Добре е да отделите време и за себе си и личните нужди. Погрижете се за здравето, почивката и спокойствието си.

 

Съветите на Фортуна

До 15:15ч - Добро време за решение на всекидневни проблеми. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

След 15:15ч - Това е един прекрасен ден. Благоприятно е за почивка и време, прекарано със семейството, укрепване на семейните традиции. Днес можете да почувствате безпрецедентно вдъхновение, да придобиете оптимизъм, знание, които посочват пътя ви напред.

Не е подходящо е да се започват нови неща, нито да се правят важни покупки. Луната през целия ден се движи на празен ход.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още