Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 26.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 26.04.20

Дневен хороскоп – неделя – 26.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Както прогнозира лунният хороскоп, днес не се очакват конфликти в семейството. Въпреки това може да се отбележи известно напрежение, особено ако не сте успели да се сдържате предния ден. Опитайте се да коригирате ситуацията, покажете, че признавате вината си. 

Телец – Хороскопът за днес казва, че трябва отговорно да подхождате към подготовката на диетата. Има сериозен риск да получите стомашни проблеми. За креативност денят не  е подходящ, затова се насочете към практическите действия. 

Близнаци – Неприятности в днешният ден не се очакват. Основното е да избягвате общуването с неприятни хора и да не обръщате внимание на дребните ежедневни проблеми. Не позволявайте на малките неща да ви объркват. 

Рак – Пасивен, съзерцателен ден. Благоприятни са уединението и фокусирането върху духовните проблеми. Втората половина на деня е най-добре да се посвети на почивка, като се избягват претоварвания както във физически, така и в емоционален план. 

Лъв – Петият лунен ден не е най-лесният за родените под зодиакалния знак Лъв и ще бъде особено труден за нежния пол. У Лъвиците може да се появи явно недоволство било от външния им вид, начина на живот или нещо друго. 

Дева – Днес може да се нуждаете от помощта на близките си. Слушайте съветите им, но все пак трябва да решавате сами. Не се опитвайте да обвинявате другите. Денят е благоприятен за изглаждане на отношенията. 

Везни –За някои Везни днешният ден може да бъде повратна точка. Днес може да вземете важни решения. Обърнете внимание на знаците, които съдбата ви изпраща. Отговорът е близо, просто трябва да бъде забелязан и правилно изтълкуван. 

Скорпион – Хороскопът за днес ви съветва да посветите първата половина на деня на домашните задължения, а следобеда и вечерта да отделите време на семейството или приятелите онлайн. Подходящ ден за романтична среща.  

Стрелец – В областта на личните взаимоотношения ще преобладават положителни тенденции, особено през втората половина на деня. Постарайте се днес да бъдете особено внимателни към любимия човек. 

Козирог – Прекарайте този ден у дома, обърнете внимание на семейството. В отношенията с вашата половинка има надежда за взаимно разбирателство. Старайте се да поддържате този крехък баланс. Нови контакти е добре да избягвате. 

Водолей – Днес може да успеете да откриете решение на проблем, който отдавна търсите, но се въздържайте от вземане на импулсивни решения. Пазете се от необмислени постъпки – ползите от тях са съмнителни. 

Риби – Добре е да се заемете с пренареждане в къщи. Домашната работа може и да не достави на всички удоволствие, но ще внесе успокоение в душата ви. А резултатите ще ви направят напълно доволни.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от щастливите дни на лунния цикъл. Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото сега виждаме света, както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително.

Това е най-добрият ден, за да осмислим целия си живот и да потърсим хармонията вътре в себе си. Денят на трансформацията, в който можем да се освободим от всичко излишно, ненужно, бездуховно и да поставим душата си в ред. Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са сега за изговаряне положителни утвърждения и формули.

Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента точно днес. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Прекрасно време за усвояване на знания.

Да се избягват лъжите и всяко интригантстване. Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Хубаво е да си поплачете в този ден, сълзите са пречистващи.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати