Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 26.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 26.05.19

Дневен хороскоп – неделя – 26.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес е добре да имате сериозен и балансиран подход към обстоятелствата. Вероятно няма да протече денят както сте го планували и ще трябва да преминете към нещо непредвидено. Погрижете се за здравето си.

Телец –Имате дълъг списък със задачи, но положителната ви нагласа ще помогне да се справите по-лесно. Не се задълбочавайте да обсъждате опасни теми с партньора си. Денят е за почивка и забавления, не рискувайте.

Близнаци – Изпълнени сте с енергия и жизненост, но не бързате да вземате решения, когато става въпрос за нещо важно. Не се поддавайте на нетърпението. Контролирайте импулсивното си поведение.

Рак –Семейните ангажименти ще изискват нужното внимание. Няма да е лесно да съчетаете собствените си желания с тези на близките. Планирайте деня си така, че да ви остане време за това, което искате да направите за себе си.

Лъв –Не позволявайте да бъдете манипулирани от никого. Научете се да стоите твърдо зад решенията, които вземате. Намерете възможност да прекарате известно време далеч от света и ангажиментите, потопете се в спокойната домашна атмосферата.

Дева – Не отлагайте удовлетворяването на своите индивидуални потребности. Никой не познава сърцето ви по-добре от вас, не позволявайте на другите да ви казват как да се чувствате. Слушайте сърцето си и следвайте инстинктите си.

Везни – Днес повечето от вас ще предпочитат уединението и спокойната обстановка. Обърнете внимание на себе си и наблегнете на почивката, защото трябва да се възстановите емоционално и физически. Отдръпнете се от всичко, което се случва.

Скорпион – Добър ден да се посветите на любимите си занимания. Благоприятно време за кратко пътуване и разходка. Ако приятелите ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте предложението им.

Стрелец –Концентрирайте енергията си за постигане на по-голяма хармония със себе си и не я насочвайте агресивно към външния свят. Втората половина на деня е благоприятна за романтични или приятелски срещи.

Козирог – Трябва да издържите теста, който животът ви поднася. Добре ще е да можете да се адаптирате към новите обстоятелства. Внимавате какво казвате, мислете, преди да говорите.  Бъдете по-разумни.

Водолей – Има моменти, в които е по-добре да се предадете и да не рискувате да влошите връзката, която ви обединява с партньора ви. Имайте това предвид. Понякога не осъзнаваме ефекта, който нашите действия могат да предизвикат, докато не стане твърде късно.

Риби – Днес преобладава духовният аспект в живота ви. Опитайте се да намерите баланс между желанията и мечтите, и действителността. Старайте се да не обвинявате външните обстоятелства, особено след като не можете да ги промените.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на мъдростта и на тайното познание. Енергията на този ден засилва умствените способности и в него особено добре се усвояват нови знания, появяват се нови идеи и решения. Това е най-добрият ден за мъдреците и философите, за медитация. Слушайте своята интуиция. Добре е да се помисли за бъдещето, да се предават знания и опит на другите.

Отърсете се от всякакви консервативни мисли. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето.

Прекарайте този ден в семеен кръг, той носи вибрациите на сближението. Хубаво е да проявите щедрост и великодушие. Общувайте с децата си, направете им подарък, похвалете ги и им кажете, че те за вас са най-ценните и скъпи същества. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети