Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 26.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 26.09.21

Дневен хороскоп – неделя – 26.09.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Светъл, наситен със събития ден, подходящ да внесете нещо ново в живота си или да промените това, което не ви харесва. Следобедът носи изненади. Внимателно наблюдавайте всичко, което се случва.

Телец – Може да рационализирате някои умения у дома и нещата да стават по-бързо. Ставате по-оптимистични и виждате добрата страна на нещата. В любовта са нужни компромиси, за да постигнете хармония.

Близнаци – Чашата може да изглежда наполовина празна, но това е само на пръв поглед. Продължавайте да я гледате или по-добре променете начина, по който я гледате и ще видите, че всъщност е наполовина пълна.

Рак – Излишъкът от енергия е добре да я изразходвате в правилната посока и да я насочите към нещо полезно и разумно. Не се обезсърчавайте и не се колебайте в любовта – слушайте интуицията си и следвайте пътя, който сте избрали да поемете.

Лъв – Днес избягвайте да излизате и да се срещате с други хора, тъй като сте податливи на различни инфекции. Не пренебрегвайте здравето си. Отделете достатъчно време да се наспите. Имате доста да наваксвате.

Дева – Голяма част от времето ще посветите за битовите грижи и проблеми. Пренебрежителното ви отношение към някой човек, може да стане повод за конфликт. Втората половина на деня е благоприятна за активна почивка, разходка и малко развлечения.

Везни – Възможно е да изпитвате известно неудовлетворение, да имате затруднения. Не се тревожете. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между действията и почивката.

Скорпион – Правете всичко, което ви се прави и е разумно. Осигурете си хубаво разтоварване и повече почивка. Ще си прекарате твърде приятно времето с някои хора. Въздържайте се да харчите пари за ненужни покупки. Това особено важи за жените.

Стрелец – Положението на Луната поражда желанието да се докоснете до всичко красиво, така че може да почувствате нужда от ярки впечатления. Тези, които търсят промени в личния си живот, трябва да поемат инициативата.

Козирог –Постарайте се да прекарате неделния ден в спокойна атмосфера, избягвайте конфликти с близките си. Подходящо време за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, общо почистване.

Водолей – Не придавайте голямо значение на дреболиите, не правете от мухата слон.  Не влизайте в конфликт с партньора, не хвърляйте обвинения за всичко, което ви дразни. Това няма да свърши добре. Отърсете се от негодуванието и се опитайте да намерите положителните моменти.

Риби – Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Трудно ще намерите своята опорна точка. Внимателно обмислете всичките си действия. В любовните отношения бъдете внимателни.


Съветите на Фортуна

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин. В него може да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чрез което може да се отворят очите ни за много важни неща.

Денят е благоприятен за целеустремените и принципни хора. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Хубаво е да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, особено ако нещата вървят гладко. Не трябва да изпитвате и капка съмнение в правотата си, в противен случай по-добре се откажете. Желателно е повече време да прекарате в къщи, в семеен кръг. Пестете енергията си.

Основните врагове на всеки днес  могат да бъдат арогантността и завишеното самочувствие. Ако се държите по този начин, е много лесно да паднете от „високо“ и падането няма да е приятно.  Избягвайте конфликти. Днес между приятели тече верижна реакция и след като затоплите отношенията с един, по веригата това състояние ще премине към други.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети