Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 26.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 26.12.21

Дневен хороскоп – неделя – 26.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете внимателни, защото днес ще имате силно влияние върху хората около вас. Раздавайте положителната си енергия и споделете красивото си излъчване с любимите си хора. Новост в семейството ще подобри настроението ви.

Телец – Не се притеснявайте от ежедневните проблеми и се съсредоточете повече върху конструктивните решения на нещата, които трябва да бъдат изпълнени. Не позволявайте заради небрежност да пренебрегнете нещо важно.

Близнаци – Животът ви се състои главно от вашите решения. За по-добро утре са необходими действия днес. Ако искате нещо в живота, направете необходимите стъпки още днес. Избягвайте рисковото шофиране и превишената скорост.

Рак – Има някой, който не се отнася с вас честно и открито. Но не се тревожете много. Всеки среща хора, които не му желаят успех и не са съгласни с действията му. Не трябва да взимате големи финансови решения през този период.

Лъв – Не се занимавайте с вашите предположения. Съсредоточете се върху това, което вашият партньор ви казва и не го/я подозирайте, просто въз основа на вашите изводи. Те може да са грешни и това да навреди на връзката ви.

Дева – Ако сте без партньор, огледайте се добре около себе си. Има някой, който би искал да ви опознае по-добре. Възползвайте се от този шанс. Научете нови неща, за да изведете успеха си на следващото ниво.

Везни – Не забравяйте, че не е срамно да попитате, ако не разбирате нещо. Това е вярно във всички области на живота. Бъдете внимателни по отношение на финансите си, когато става въпрос за интернет плащане на поръчки.

Скорпион – Идва момент, в който може да бъдете възнаградени за нещо. По отношение на здравето е време за предпазливост. Погрижете се за себе си и физическото си здраве, не подценявайте редовния профилактичен преглед.

Стрелец – Бъдете особено внимателни по отношение на връзките, които могат да нарушат личното ви пространство. Знаете ли кой ще бъде най-добрият подарък за вас? Ако си отделите няколко мига само за себе си. Насладете се на тишината и спокойствието.

Козирог – Днешният съвет: Не забравяйте, че понякога това, което желаете, не е това, от което наистина се нуждаете в живота. Помислете и за последствията за вашето бъдеще. Ако имате нужда да си починете днес, направете го.

Водолей – Както е известно, животът е като книга... Не бива да започвате да четете следващата глава, ако не сте дочели предишната. Ще пропуснете много важни неща. Ако искате нещо, кажете го. Не се надявайте, че другите ще ви разберат без думи.

Риби – Днес бихте могли да обмислите идеи, които биха подобрили дома ви. Пазете се от флирт, който може да застраши емоционалния ви живот. Може би в тази посока най-много ще нараните сърцето си, което вече е преживяло много разочарования.

Съветите на Фортуна

Ден на мъдростта и на тайното познание. Добре е да се помисли за бъдещето, да се прояви алтруизъм и щедрост, да се предават знания и опит на другите. Енергията на този ден засилва умствените способности, особено добре е да се усвояват нови знания, раждат се нови идеи, намират се решения. Слушайте своята интуиция. Хармонично и спокойно време – денят е златната средна между духовния и материалния свят. Може да получите „подсказване” от Вселената как да решите своите важни проблеми.

Добре е да се прекара този ден в семеен кръг, той носи вибрациите на сближението. Хубаво е да проявите щедрост и великодушие. Общувайте с децата си, зарадвайте ги, похвалете ги и им кажете, че те за вас са най-ценните и скъпи същества.

Луната е на празен ход от 10:40ч до 18:25ч. – не предприемайте нищо важно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати