Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 27.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 27.06.21

Дневен хороскоп – неделя – 27.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В отношенията с други хора е важно да бъдете искрени и да не се стремите да привличате вниманието към себе си на всяка цена. Ако планирате съвместни финансови проекти с приятели, тогава се отнасяйте с тях внимателно: не смесвайте бизнеса и личното, подобни начинания могат да ви донесат проблеми.

Телец – Междуличностните отношения ще бъдат на преден план и ще е необходимо да изчистите всичко, което сте се опитали да заметете под килима. Ако наскоро сте натрупали някакво недоволство или сте се възмутили от някого, днес е добър ден да го разрешите.

Близнаци – Хубаво е да сте в компанията на позитивни хора, които отговарят на вашите очаквания. Ентусиазмът, който ще почувствате, ще възвести ново удовлетворение и възможност да се насладите. Важно е да се чувствате отлично и да поддържате добра кондиция.

Рак – Вашата слабост е, че често се раздавате твърде много за другите и се поставяте на второ място или дори забравяте за себе си. Днес отново може да имате домакински задължения, които се нуждаят от спешно внимание. Тоест, вашият график може сега да се промени неочаквано, така че бъдете подготвени за това.

Лъв – Имате някои незначителни задължения, които трябва да изпълните, а останалата част от деня е само и изключително предназначена за вашето забавление и за контакти със скъпи за вас хора. Членове на семейството, приятели, ваши близки - днес всички ще се радват на вашата компания.

Дева – Много от вас ще мислят за работа, въпреки факта, че днес е почивен ден от такава. В емоционален план това е феноменален ден - възможности за ново запознанство, но и за страхотна връзка с любим човек.

Везни – Мислите за някой, който може да не е близо до вас или с когото отдавна сте загубили контакт. Възможно е днес да ви обхване необходимостта да се обадите, да изпратите съобщение, да уведомите този човек по какъвто и да е начин, че не сте го забравили.

Скорпион – Имате огромно количество задължения, които трябва да изпълните, но сте в напълно променливо настроение. Стегнете се. Това е ден за емоции, за страст, за любов - дори за началото на бурно и страстно приключение!

Стрелец – Малко сте уморени и статични и най-подходящо ще бъде да прекарате времето си у дома днес, заобиколени от хората, които обичате. Ако тази опция не ви устройва, помислете дали да не отидете до близкия ресторант или място за пикник с любимите си хора. Ще си прекарате добре и ще бъдете в по-добро настроение.

Козирог – Вашето настроение днес е малко облачно, така че вероятно ще функционирате в много променлив стил. Искате спокойствие, но изглежда звездите не искат да ви го дадат за момента. Не позволявайте на вътрешната си несигурност да ви попречи да бъдете активни.

Водолей – Тъй като до вчера бяхте затрупани с работа, днес ще можете да се отпуснете. Ще почувствате, че имате нужда от почивка. В приятна компания можете да отидете на кратко пътуване или просто да се разходите.

Риби – Избягвайте да се доказвате пред хора, които имат различни критерии. Околните ще окажат значително влияние върху настроението ви, особено когато внезапно сте обхванати от чувство на несигурност и изразена сантименталност.

Съветите на Фортуна

Ден на хармонията, благодатта, спонтанната радост от битието. Днес не трябва да се живее по план. Доверете се на интуицията си и живейте според обстоятелствата. Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня.

Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели.

Ден за гости, веселие и забавления. Направете избора да отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в „задния двор”. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Смело продължете своите дела или започнете нещо ново и не се опасявайте от неуспех. Добър ден е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети