Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 27.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 27.09.2020

Снимка:

Овен –Това е ден за размишление. Не се фокусирайте върху дребните неща. Променете тактиката, за да постигнете желаните резултати. Излезте навън, избягвайте уединението. Светът ви зове.

Телец –Време е за ново начало и лесно ще направите необходимите промени в рутината си. Полезно е да се изготви план за действие за бъдещето. Хубаво е да отделите време за семейството и приятелите.

Близнаци – Запазете спокойствие, ако се създаде напрегната ситуация. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за уединение, медитации и релаксираща почивка.

Рак – Добра идея е да запазите спокойствие и да не реагирате прекалено на провокации от страна на другите. Ако се усещате уморени, не се насилвайте да правите нищо насила. Отпуснете се, наспете се добре, починете си.

Лъв – Ще бъде объркващ ден, но не позволявайте това да ви притеснява, защото сте в добра позиция да подредите всичко без прекалено много проблеми. Вие сте много близо до постигане на целите си. Малко повече търпение от ваша страна и скоро ще бъдете добре възнаградени.

Дева – Добра идея е да излезете навън и да се срещнете с хора, тъй като по този начин може действително да намерите това, което търсите. Ако не ви се излиза, направете онлайн среща с приятели, ще се разтоварите.

Везни – Препоръчително е да не позволявате на вашия ентусиазъм да ви отнесе, така че да загубите контакт с реалността. Личните ви финанси изискват по-зряло отношение от ваша страна.

Скорпион – Днес съществува опасност да попаднете под влиянието на собствените си илюзии и самозаблуда. Оставете всичко друго и наблегнете на здравословната почивка. Добре е да отделите повече внимание на себе си, на вашето здраве и да презаредите батериите.

Стрелец – От вас зависи да промените това, което не ви харесва. Затова се организирайте и измислете стратегия, която ще ви помогне да уредите делата си, без прекалено много шум и излишен стрес.

Козирог –Ще се наложи да се справите с някои належащи семейни въпроси. Трябва да промените коренно позицията си и да намерите радикални решения, които да ви помогнат да сложите край на определени проблеми.

Водолей – Избягвайте да режете клона, на който седите! Правенето на грешен ход сега може да ви отведе по грешен път и може да се окажете изправени пред задънена улица. По-добре да сте малко търпеливи.

Риби – Прекарайте деня у дома със семейството си, просто правете това, което ви харесва: четете книги, гледайте филми, гответе вкусна и здравословна храна. Чудесен ден да изключите телефона и просто да се откъснете от целия свят. 

Съветите на Фортуна

Символ на деня е Звездата. Тя ни призовава да вярваме в изпълнението на нашите най-дълбоки желания, защото всичко е възможно, докато надеждата е жива. Ден за съзидание. Благоприятно за започване на нови неща. Успехът ще ви съпътства. Търсете източници на вдъхновение и оптимизъм. Продължавайте да помагате на другите. Не унищожавайте плодовете на надеждата - събирайте плодовете на вярата. Направете преоценка на жизнените си ценности, тогава пред вас ще се открият нови перспективи и нов живот. Не допускайте съмнението да пропълзи във вашата душа.

Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание и много неща хората започват да правят интуитивно, несъзнателно. Претворете всичко в живота, което сте отлагали, но не претоварвайте организма си. Всяка умора е опасна. Днес можете да постигнете духовна самостоятелност, да се вглъбите по-дълбоко в себе си, но не е нужно да бъдете в уединение. Благоприятно за семейни събирания.

Имайте вяра в сърцата си, носете надеждата в себе си и отдавайте любов!  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още