Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 27.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 27.10.19

Дневен хороскоп – неделя – 27.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема сила. Можете да бъдете уморени, дори и да не сте правили нищо

Овен – Луната във Везни ще уравновеси вашите емоции и ще усмири вашият огън. Не бързайте да вземате важни решения сега, особено свързани с партньорските връзки. Времето е подходящо да се посветите на вашата половинка.

Телец – Добре е да прекарате денят в уединение. Разпределете равномерно времето между домашните задължения и заниманията, които ще ви доставят удоволствие и не пренебрегвайте също така почивката.

Близнаци – Днес избягвайте всякаква работа. Изцяло се отдайте на почивка – спете, четете интересна книга, нещо друго, което ви е приятно да правите. Луната може да ви настрои романтично. Благоприятно време за развлечения, любов, срещи.

Рак – Емоционалното ви състояние ще остане стабилно. Днес може да изберете едно от двете неща – да се отдадете на пълноценна почивка или да излезете с приятели и да се развличате.

Лъв – Ако трябва да вземате някакви решения, не го правете днес, тъй като резултатите от тях няма да се благоприятни. Придържайте се към плановете си, само ако са направени предварително.

Дева – Енергията на деня може да повлияе върху психиката ви и да се почувствате напрегнати, раздразнителни или унили. Избягвайте излишното общуване. Намерете си някакво любимо занимание.

Везни – Влиянието на Луната, която се намира в момента във вашия знак засилва потребността ви от любов, близост в партньорството. Тази потребност може да направи някои представители на знака уязвими.

Скорпион – Посветете деня на себе си във всяко едно отношение. Релаксирайте, медитирайте, отдайте се на самоанализ. Погрижете се за тялото и душата си. Най-вече почивайте.

Стрелец – Днес може да се почувствате малко отнесени и разсеяни. Но не е необходимо нищо да правите. Ако някой от вашите близки реши да ви критикува, въздържайте се, не реагирайте на досадните забележки.

Козирог – Денят не е от най-добрите. Може да изпитате слабост или умора. Ето защо, ако е възможно, е по-добре да прекарате деня у дома и за предпочитане сами. Ако нямате належаща работа, най-добре почивайте.

Водолей – Днес хората с отслабена психика могат да имат нервни сривове. Напрежението витае във въздуха и лесно може да избухнете. Ще намерите безопасност в прегръдката на любимия човек.

Риби – Може да се почувствате отпаднали. Не се опитвайте да преодолеете слабостта си чрез енергийни напитки или кафета. Време за пълноценна и заслужена почивка. Ако ви омръзне да стоите цял ден в къщи, излезте се разходете с приятели.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема сила. Можете да бъдете уморени, дори и да не сте правили нищо. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят сега планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване. Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.

Луната от 10:23 ч до 22:30 ч се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема, купува. Най-подходящо е да се почива.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети