Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 27.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 27.12.20

Дневен хороскоп – неделя – 27.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Сега е нужно да отделите повече време на здравето си и да помислите какво да правите през свободното си време. Бъдете по-внимателни към здравето си, избягвайте да сте на места с много хора и не злоупотребявайте с алкохол.

Телец – Когато работите в името на своите цели, но нещата не вървят, вместо да се отдавате на разочарованието, тъгата и страховете си, трябва да имате повече упование и вяра. Бог помага на тези, които първо помагат на себе си и след това търсят Божията помощ.

Близнаци – Ежедневният хороскоп предсказва бързи промени в настроението, но не се поддавайте на негативни емоции. За известно време трябва да забравите за всички притеснения и безпокойства.  

Рак – Не очаквайте твърде много от деня, защото всичко може да се промени отново бързо. Излезте на дълга разходка, свежият въздух ще ви се отрази много добре. Не поставяйте всяка дума на везните, гледайте по-лежерно на нещата.

Лъв – Поддържайте своето благородство, сила и положение и не слизайте до равнището на другите, като им връщате отрицателната енергия. Останете верни на себе си, а за това е нужно да не реагирате на лошите им обноски.

Дева – Чувствате се страхотно. Не се оставяйте да бъдете убеждавани да правите нещо, което не искате. Използвайте свободата и направете нещо за себе си! Луната в Близнаци ви позволява да решавате спонтанно.

Везни – Ако всеки ден се обръщате към Бога, животът ви ще бъде много по-лесен и приятен, но не разчитайте Той да свърши всичко вместо вас. Нужно е да чувствате собствената си отговорност и същевременно да поискате помощ.

Скорпион – Мнозина днес ще се чувстват напрегнати. Напрегнатото настроение обаче не е задължително да се обърне срещу партньора ви. От вас зависи как искате да използвате тази негативна енергия.

Стрелец – Луната в Близнаци ви прави общителни и ви изпълва с енергия и предприемчивост. Обадете се на приятел и уговорете среща. Прекрасно е да си поговорите с някого по конкретни теми. 

Козирог – Днес мисълта ви се върти около приятни неща. Решени сте да пренебрегнете проблемите, само за да не развалите спокойното настроение. Намерете общ знаменател заедно с човека, с когото сте, и създайте нова, истинска и по-дълбока хармония!

Водолей – Отдайте се на заслужена почивка, за да се отпуснете наистина. Насладете се на дивана, прочетете някоя интересна книга, гледайте хубав филм. Вана с гореща пяна или горещ душ също ще ви помогне да се отпуснете.

Риби – Днес сте решени да си прекарате приятно. Няколко уютни часа прекарани с любимия човек или добър приятел ще увеличават радостта от живота. Може да изпитате нещо вълнуващо или дори изненада.

Съветите на Фортуна

Денят способства укрепване на семейните отношения. В личните отношения се засилва инстинктивната хармония, телепатичната и интуитивна връзка. Може да ви се струва, че сякаш знаете предварително какво мисли и чувства другият човек.

Характерна е идеалистичната нагласа, повишена чувствителност, романтично и мечтателно настроение. Благоприятно време за творците, а поетите намират свое вдъхновение. Не позволявайте обаче да бъдете посипани с вълшебен звезден прашец и помнете истината такава, каквато е. Не смесвайте идеалите с реалността.

Денят има силна енергия. По-чувствителните натури могат да изпитат тъга, меланхолия. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати