Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 28.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 28.02.21

Дневен хороскоп – неделя – 28.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие

Овен – Добре е да се отдадете на уединение, концентрация, мълчание, размисъл върху смисъла на живота, решаване на собствените проблеми и правене на равносметка. Затова не трябва да предприемате нищо важно, не започвайте ново, не се преуморявайте, не полагайте големи усилия и не се карайте с никого.

Телец – Първата половина на деня е благоприятна, добре е да се възползвате от това, за да постигнете отдавна установените цели. По-късно ще дойде време да се отпуснете, да се забавлявате с приятели или близки.

Близнаци –Днес може да експериментирате малко, независимо в какво – от нова прическа до нова дреха. Не позволявайте на мързела да ви налегне и да си стоите цял ден вкъщи. Излезте, разходете се, срещнете се с приятели.

Рак – Днес за вас ще бъде трудно да скриете някои мисли и чувства в себе си - всички те ще бъдат изписани на лицето ви. Ще бъдете разкъсани между това, което трябва да се направи и това, което бихте искали. Ще ви бъде трудно да постигнете баланс.                             

Лъв – Днес пасивността ще ви бъде досадна и няма да ви се стои на едно място. Поемете инициативата. Не трябва да предприемате нещо ново в този ден, по-добре се справете със старите проблеми.

Дева – Увереността и комфортът ви зависят преди всичко от яснотата и реда - не само в нещата, но и в мислите и емоциите. Емоционалността ще бъде засилена, така че е по-добре да не изяснявате отношения с близките.

Везни – Днес ще бъдете отличен зрител, способен да оцени всяко представление, което се разгръща наоколо. Но вие самите няма да искате да излезете на сцената. Препоръчително е да бъдете внимателни с разходите си, винаги трябва да оставяте резерв от средства.

Скорпион – Доверете се на съдбата и оставете всичко да тече по свой начин. Опитайте се да бъдете спокойни и умерени и да не изпадате в крайности. Очаква ви активен ден. Но вечерта прекарайте релаксиращо.

Стрелец – Днес лидерските ви качества се проявяват много ясно, мнозина са готови да ви последват. Успех ще постигнат онези, които са готови не само да действат, но и да поемат отговорност за действията си. 

Козирог – Ще почувствате някакъв излишък от сила, който е най-добре да е насочен към творческа посока или физическа активност, в противен случай тази енергия може да доведе до агресивни действия.

Водолей – Като цяло денят е хармоничен. Най-добре да се справите с натрупаните проблеми и да изготвите планове за следващите дни. Може да се наложи да вземате решения в движение. Освен това можете да научите много от грешките на другите. 

Риби – Често се озовавате в светлината на прожекторите, предизвиквате интереса на всички, почти без да полагате усилия за това. Много хора обичат да обсъждат вашите действия; опитайте се да не давате поводи за слухове и клюки.

Съветите на Фортуна

Днес Вселената ни подарява енергията на радостта. На този ден всеки може да почувства веселата страна на живота и да разбере, че въпреки многото трудности и проблеми: животът е прекрасен! Ако въпреки всичко не ви е весело, а усещате някаква тежест, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Този ден не е предназначен за преодоляване на трудностите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни.

Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор. Днес дори най-мрачните песимисти ще намерят за себе си много причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно за тях. Бъдете щедри към децата, близките си.

Луната е на празен ход от 18:00 часа до 21:18 часа. Нищо важно да не се предприема.                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети