Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 28.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 28.03.21

Дневен хороскоп – неделя – 28.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Хубаво е деня да прекарате в спокойна атмосфера, да избягвате спорове и разправии с близките. Луната може да повлияе негативно върху партньорските отношения. Всякакви желания са осъществими, ако положите правилните усилия. 

Телец – Придържайте се днес към правилото: „мълчанието е злато“. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Ако не прекалите с емоциите, денят ще премине благополучно.                              

Близнаци – Най-добре е да прекарате времето си в уединение. Днес се активират всички сили на злото и всеки човек преминава своеобразен тест за сила и издръжливост. Земните изкушения са особено силни. Не се намесвайте в делата на Съдбата.

Рак – Трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата. Оформя се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. Само още малко търпение.

Лъв – Не се опитвайте да насилвате събитията, заемете  се с нещо приятно и полезно. Избягвайте да влизате в конфликт с партньора си, не го обвинявайте за всички проблеми. Това няма да свърши добре. Сдържайте нервите си.                                                                                   

Дева – Днес ще бъдете по-емоционални, което може да усложни отношенията ви. Постарайте се да сте по-въздържани. Нужни са компромиси, за да се запази хармонията на деня. Съдбата може да ви подскаже решението на проблем, който ви притеснява.                                    

Везни – Днес може да изпаднете в меланхолия и униние, но това ще е временно само. Потърсете нещо, което ще ви вдъхнови, срещнете се с приятели, които ще ободрят духа ви и ще подобрят настроението ви.  

Скорпион – Денят може да донесе излишни вълнения, добре е за  уединение. Следете какво казвате и правите, защото лесно могат да възникнат конфликти около вас. Ще сте подвластни на много изкушения, на които трудно ще устоите.

Стрелец – Луната ще ви помогне да нулирате натрупания негатив и да погледнете по нов начин на всичко, което се случва.  Не изкушавайте съдбата с необмислените си действия. Не бързайте с нещата, просто изчакайте и времето ще постави всичко на мястото си. 

Козирог – Денят е енергийно тежък. От сутринта ще почувствате известно напрежение. Бъдете търпеливи с близките си и запазете спокойствие. Старайте се да бъдете умерени. Съсредоточете се върху текущите дела у дома.

Водолей – Опитайте се да направите живота си по-колоритен, намерете нови източници на вдъхновение. Помислете за плановете си за бъдещето и разработете стратегия за тяхното прилагане.

Риби – Луната ви носи съзерцателно настроение, желание да се дистанцирате от суматохата. Избягвайте да влизате в спорове с близките. Почистването на пространството около вас ще помогне да се изчисти енергийният фон.                                               

Съветите на Фортуна

Денят носи тежка енергия. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой за нищо. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите. Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.

Пълнолуние в 21:49 часа в знак Везни, но влиянието му ще се усеща и в по-ранните часове. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Може да има силни романтични изблици.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети