Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 28.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 28.04.19

Дневен хороскоп – неделя – 28.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овладейте импулсивните или натрапчиви желания. Те само ще източат енергията ви

Овен – Тези дни ще бъдете в състояние да предприемете правилните действия и да вземете успешни решения. Успехът е очевиден. Можете отлично да се сработите с някой Рак, но се пазете, тъй като той е твърде чувствителен, дайте му някаква аргументация.

Телец – Вие сте в страхотна форма. Планетите ви защитават, като ви изпращат положителна енергия и положителни събития. Внимавайте да не пропуснете добрата възможност, която ще ви се предостави.

Близнаци – Надявате се на нещо, но имате погрешна представа за него. Би трябвало да сте удовлетворени, но не се чувствате толкова щастливи. Тъй като сте нескромни, ситуацията не може да задоволи апетитите ви.

Рак – Заради нещо може да се разстроите, нещата не са съвсем по местата си. Събитията се развиват много по-бързо, отколкото сте очаквали. Нереализираните планове ви тревожат. Големите разходи и спонтанните покупки са нежелателни.

Лъв – Вие ще спечелите нови приятели, които ще оценят вашата лоялност. Ако имате нужда от добър съвет, потърсете го от някоя Везна около вас. Една добра вечер ще бъде, ако я прекарате в компанията на приятели.

Дева – Вие правите няколко стъпки в посока, която ви изглежда вярна. За душевният ви комфорт не е достатъчен само редът във всичките му проявления. Ако да сложите нещата на места е лесно, да подредете отношенията си с другите е доста по-трудна задача.

Везни – Вие сте в състояние на леко емоционално напрежение. Причината за такова настроение е индивидуална. Този ден е много благоприятен за изпълнение на повечето желания. Старайте се да се срещате с хора и да разширите своя социален кръг.

Скорпион – Вие сте пълни със сила и оптимизъм при справянето с проблемите. Успешно преодолявате всички предизвикателства. Тъй като се чувствате фантастично, постарайте се да запазите това състояние по-дълго.

Стрелец – Жизненият потенциал днес е донякъде намален, опитайте се да почивате правилно. Това е труден ден за мнозина - трябва да се впишете в обстоятелства, които не са твърде типични за вас.

Козирог – Днес може да сте подложени на психическо или физическо бреме. Ще трябва да завършите всичко бързо, да направите няколко телефонни обаждания или да изпълните няколко задачи едновременно. Ако се организирате само малко, ще свършите своевременно.

Водолей – Почти невъзможно е да се повлияе на развитието на ситуацията и всичко, което остава за вас е да се опитате да промените отношението си към нея. Погледнете в недрата на собствената си душа - там трябва да откриете поне малко оптимизъм, а за днес това е напълно достатъчно.

Риби – Малките проблеми не са изключени, но те няма да развалят настроението ви. Ще имате възможност да решите някои лични проблеми, но стъпките, които ще трябва да предприемете за това, ще се окажат много неприятни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е напрегната. Време за въздържание и спокойствие, за довършване на започнатото. Каквото и да става около вас, не се плашете. Помнете, че вие сте въплъщение на светлината и любовта на Бога. Единствено се пазете да не влизате в пререкания, спорове и конфликти. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите.

Днес може да имате усещането за загуби и че нещата се случват не по ваша воля. Общуването с други хора не носи полза сега. От интимност също е желателно да се въздържате. Овладейте импулсивните или натрапчиви желания. Те само ще източат енергията ви. Духовността трябва да излезе на преден план. Вашите интуитивни способности са добре настроени сега.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети