Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 28.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 28.07.19

Дневен хороскоп – неделя – 28.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите

Овен – Днес може да проявите повече раздразнителност и нетърпение. Внимавайте сами да не си създавате проблеми. Трудно ви е да ограничите импулсите и емоциите. Може да получите приятно известие от някой, който не сте чували отдавна.

Телец – Един противоречив ден, в който можете да изгладите ситуацията, ако съумеете да сте деликатни и снизходителни към грешките на други хора. Планетарните влияния са доста противоречиви, така че се приветства всяка предпазливост.

Близнаци – Денят е добър за уединение и отделяне на лично време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко оставете, почивайте и се наслаждавайте на общуването с близки и приятели.

Рак – Днес не е много подходящо  за активно общуване. Дори и да има хора около вас, по-скоро ще се чувствате самотни. Действително имате нужда да прекарате известно време сами и да помислите за нещата, които се случват в живота ви.

Лъв – Главната опасност на деня е да изразходвате неконструктивно енергията си. Времето е подходящо за обсъждане на семейните въпроси, свързани с финансовата сфера. Бъдете търпеливи към близките си, дори ако вашите мнения не съвпадат по някакъв начин.

Дева – Днес е по-добре да се уедините, да се избавите от суетата и грижите, да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Това е времето, когато трябва да преразгледате обстоятелствата и въз основа на това вземете своето решение.

Везни – Луната минавайки през вашия девети дом засилва желанието да пътувате, а интересът към философията и религията също нараства. Бъдете внимателни с парите, пазете портмонета, чанти и вещите си.

Скорпион – Днес чувствеността ви се увеличава многократно, изпитвате жажда за силни усещания. В любовните дела сексуалният компонент ще изиграе важна роля. Заедно със страстта, може да нарасне чувството за ревност.

Стрелец – Лесно можете да се приспособите към обстановката или към изискванията на други хора, стига да поискате. Такава тактика сега ще бъде само във ваш интерес. Няма да загубите нищо, но може да спечелите, ако сте малко по-внимателни, снизходителни и деликатни.

Козирог – Денят ще бъде успешен, ако успеете да избегнете конфликтните ситуации и конфронтации. Бъдете търпеливи и се опитайте да обсъдите всички въпроси до колкото е възможно по-спокойно.

Водолей – Очаква се подобряване на отношенията, хармонизиране на психологическия климат в дома. Може  да се засили емоционалната ви привързаност към някого. За съжаление днес можете да преживеете дълбоко не само позитивни, но и отрицателни емоции.

Риби – Могат да се появят мрачни мисли, но те не трябва да се приемат твърде сериозно. Старайте са ди ги замените с положителни и конструктивни. Потърсете източници на духовно удоволствие за себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Тежък период. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запазва спокойствие и въздържание при всяка ситуация. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия, по-добре се откажете. В противен случай може да имате големи неприятности.

В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато сте в приповдигнато настроение, изведнъж може да ви се доплаче или да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети