Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 29.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 29.03.20

Снимка:

Овен – Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка. 

Телец – Денят е подходящ да се отдадете на  домакинската работа, инспекция на запасите и бюджета, пазаруване на продукти за в къщи, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури. 

Близнаци – На вас се препоръчва да сте по-малко нервни и да работите по-малко през този период, по-добре е да отделите повече време за почивка и релакс. Има голям риск да хванете някакъв вирус, настинка, трябва да обърнете повече внимание на здравето си.  

Рак – Раците трябва да поемат контрол над своите емоции и страхове, а не да им позволяват да контролират ума. Ако искате да се отпуснете и да почивате, тогава не се насилвайте да правите нищо насила. Този ден е подходящ за размисъл и вземане на решения. 

Лъв – Трябва да прекарвате повече време със семейството и любимите си хора, тъй като това ще донесе много положителни емоции. Няма да е излишно в същото време да обсъждате съвместни планове с близките за близко бъдеще. 

Дева – Девите трябва да проявят малко разбиране към нуждите на другите. Не трябва да поемате инициатива там, където не сте били помолени, за да не се получи неприятна ситуация. Не се поддавайте на провокации. 

Везни – Ако има някакъв проблем, Везните трябва да предприемат действия, за да го неутрализират. Рисковете са неподходящи през този период. Не вземайте важни решения, ако не сте 100% сигурни в успеха.  

Скорпион – Днес е идеално време за домакински дела, ремонти или подреждане на нещата. Благоприятно е за завършване на работата, започнала по-рано. Ще бъде полезно да направите нещо полезно за здравето. 

Стрелец – Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Днес може да се окаже благоприятно за всичко, свързано с любовта и личния живот. Любимия човек ще ви подкрепи във всичките ви начинания. 

Козирог – Денят не е подходящ  за големи разходи и активност. Бъдете бдителни и следете за здравето си. В личния живот може да има леки недоразумения, нужно е да бъдете внимателни и чувствителни към любимите хора. 

Водолей – Хубаво е да отделите време за семейството и приятелите. Полезно е да се изготви план за действие за бъдещето. Добре е да започнете да отделяте спестявания за по-трудни времена. 

Риби –  Като цяло денят обещава да бъде плавен, без особени събития. Не е дошъл момента да предприемате големи промени. Ще трябва да решавате много проблеми, може би дори не свои. Дръжте се сдържано и спокойно. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.  Да не се нарушава неговата меката атмосфера на деня с битови скандали. Внимавайте да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Не е добре да се изразява недоволство от каквото и да е.

Днес могат да се започват нови дела. Добре е също да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за почивка, за общуване с близки и приятели.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още