Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 29.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 29.08.2021

Дневен хороскоп – неделя – 29.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Прекрасно е да имате хоби или някакво творческо занимание, където можете да се отпуснете и да се отдадете няколко часа на артистично себеизразяване. Рисувайте, оцветявайте анти-стрес рисунки, плетете, шийте, измайсторете нещо от рода „направи си сам“.

Телец – Идеалното време да се отдалечите от личните си амбиции и проблеми и вместо това да се фокусирате върху специалните хора в живота си. Ценете всеки миг прекаран заедно. Връзките са като танц, понякога може да стъпите на криво.

Близнаци –Ако почувствате излишък от енергия, вкарайте я във физически действия. Все пак не прекалявайте. Възможно е плановете и предложенията на вашите приятели да ви заинтересуват и да решите да се присъедините към тях.

Рак – Денят обещава да премине безпроблемно. Вие сте изпълнени с енергичност и бодър дух. Ако имате недовършена работа, спокойно можете да я довършите. Бъдете умерени в приказките и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

Лъв – През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да се впускате в тях. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Дева – Нужно е да подредите мислите си на спокойствие, преди да предприемете нови действия през идващата седмица. Ако имате лошо настроение, не позволявайте на себе си да прехвърлите раздразнението си върху близките си.

Везни – В следващия период вашият партньор ще бъде перфектна подкрепа за вас. Насладете се на неговата близост и любов. Дори ако енергията ви в момента е в разрез с вашите нужди, имате възможност да израствате лично.

Скорпион – Много подходящо време да  се погрижите за членовете на семейството, да предприемете заедно действия без значение дали за работа или за забавление. Общите семейни занимания ще направят деня ви по-интересен и по-приятен.

Стрелец – Хороскопът ви предрича благоприятно развитие на деня. Готови сте да разчупите рамките на обичайното и монотонното. Разговор с приятели ще ви вдъхнови, ще се събуди желанието ви за приключения.

Козирог – Чудесно е, когато отдавате предимство на разума, но днешният ден ви насърчава да послушате сърцето си и да се доверите повече на интуицията си. Чаровната ви усмивка ще бъде едно от най-силните оръжия за постигане на целите ви.

Водолей – Вероятно сте обхванати от противоречиви идеи. Трудно ви е да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Риби – Ако днес другите са настойчиви или ви преследват твърде категорично, може да се наложи да очертаете някои граници. Възможно е да сте малко твърде нетърпеливи, за да свършите нещо или да постигнете някаква цел.

Съветите на Фортуна

Денят носи активна и творческа енергия.  Сърцата излъчват радост, искат да живеят пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията. Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Подходящо е за работа в групи.

Най-опасните действия, чрез които ни „хващат” в капана си тъмните сили на този ден, са лъжи, ласкателство и раболепие, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствена полза за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост. Ползата, получена в този ден обаче ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия скоро ще повлияят на нашия авторитет.

Луната е на празен ход от 18:00ч до 19:43ч. Избягвайте важни неща.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп