Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 29.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 29.09.19

Дневен хороскоп – неделя – 29.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Нищо няма да окаже такъв положителен ефект върху настроението ви както промяна на средата. Направете си един романтичен уикенд, отидете на някое интересно място с партньора си или близък човек.

Телец – Не позволявайте на други да развалят настроението ви. Любовта у дома може да внесе малко напрежение поради финансовото ви положение. Контролирайте емоциите и реакциите така, че да не съжалявате после.

Близнаци – Днес е необходимо да отделите специално внимание на собственото си здраве, особено ако наскоро е трябвало да работите усилено. В личния ви живот засега има нужната стабилност, за която отдавна мечтаете.

Рак – Хороскопът ви силно препоръчва да бъдете изключително внимателни с проявлението на вашите емоции, тяхната прекомерна демонстрация е в състояние да създаде проблеми за вас и за околните.

Лъв – Неделният ден ви предоставя прекрасни възможности, които ще ви направят щастливи и ще ви покажат, че всеки получава това, което заслужава. Пазете здравето, може да почувствате първите симптоми на настинка.

Дева – Правейки почистване на къщата или на вилата, не прекалявайте с физическата активност. Добавете повече зеленчуци и плодове към вашата диета. Сега трябва да нахраните организма с витамини. Бъдете внимателни, особено ако спортувате – има опасност от нараняване, травма.

Везни – Звездите ви съветват да се освободите от юздите си и да се оставите на потока на събитията. Потърсете спокойна среда. Отдайте се на приятни занимания. Музата ви ще се завърне.

Скорпион – Вслушайте се в сигналите, които ви изпраща тялото ви. Ако се чувствате уморени и сънливи, не се обременявайте със задължения или правене на услуги. Дайте си почивка. Поглезете се с вана, масаж или гледайте любими филми.

Стрелец – Гледайте дългосрочно напред и не позволявайте на емоциите да замъгляват обективността ви. Що се отнася до здравето, то ще бъде по-стабилно, ако забавите темпото и освободите графика си от задълженията.

Козирог – Запазете спокойствие – това е основното, от което имате нужда. В семейния живот може да възникне конфликтна ситуация, но се опитайте да избегнете неразбирателството и излишните спорове. Има начини да угодите.

Водолей – Очаква ви хубав ден. Подходящ е за общуване с приятели, както и с хора, които споделят вашите интереси. Не са изключени неочаквани интересни предложения. Нещо или някой, наистина ще ви вдъхнови.

Риби – Спокоен и благоприятен ден, който ще ви позволи да възвърнете силите си. Добре е да правите планове за бъдещето. Споделете своите идеи с близки хора - има шанс да получите подкрепа от тях.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес трябва да се прояви разумност, благородство, щедрост. Всичко, което отдадете с радост ще ви се върне многократно. Не трябва да се излъчват енергиите на завистта, злобата и алчността. Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност.

С Луната във Везни е добре да купувате дрехи както за себе си, така и за подарък. Тези дни са много подходящи за актуализиране на вашия гардероб, закупуване на бижута и предмети на изкуството. Това е идеалното време за закупуване на всякакъв вид козметика и парфюми. Вие ще изберете точния шампоан.

Що се отнася до дрехите, можете да търсите нещо изключително, не за всеки ден - и независимо колко пари инвестирате в това „нещо“, няма да съжалявате по-късно. Подходящ момент за закупуване на интериорни предмети, материали за декорация, тъй като повечето хора имат усет за успешни комбинации.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети