Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 30.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 30.06.19

Дневен хороскоп – неделя – 30.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес бъдете по-близко до своите близки, обърнете повече внимание на децата

Овен - Денят носи позитивно влияние. Време за почивка, за размисъл. Сега правилно преценявате вашите силни страни и възможности. Интуитивно ще разберете какви да са следващите ви стъпки и действия.

Телец – Относително спокоен ден, в който ще изпитвате задоволство от много неща. Хороскопът препоръчва да се грижите за себе си, да си почивате повече, да избягвате стреса. Разходките са полезни за вас - в резултат на това настроението ви ще се подобри.

Близнаци – Това е един от най-благоприятните дни за Близнаците, отваряйки големи възможности в личния живот. Трябва само да определите приоритетите си. Възможно е нещо неочаквано да ви зарадва.

Рак – Правейки почистване на къщата или на вилата, не прекалявайте с физическата активност. Добре е да прекарате деня колкото може повече спокойно. Опитайте се да отстраните негативните мисли от главата си.

Лъв – Бъдете толерантни към семейството си, към близките - не повтаряйте минали грешки, смекчете гордостта си, бъдете добри с тях. Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, общо почистване, ремонтни работи.

Дева – Днес трябва да отделите специално внимание на собственото си здраве, особено ако наскоро е трябвало да работите усилено. В личния ви живот сега има стабилност, за която отдавна мечтаете.

Везни – Подходящо време за уединение. По-добре да съберете мислите си, а самият живот ще ви подскаже правилния изход от проблемна ситуация. Благодарение на съобразителността си и тактичността си ще успеете да избегнете конфликт.

Скорпион – Днес сте в релаксиращо настроение. Имате задачи за свършване, но не ви се занимава с нищо. Най-упоритите все пак ще се заемат с тях. Старайте се да изразявате своите мисли, колкото може по-ясно, за да ви разбират правилно, иначе общуването ви може да е затруднено.

Стрелец –Вие сте искрени и не се страхувате да говорите открито за чувствата си. Укрепване на семейните отношения. Чудесен ден за нови познанства, както и за общуване с хора, с които не сте виждали дълго време.

Козирог – Благоприятно време да комуникирате с близки хора и приятели. Късите пътувания са успешни. Опитайте се рационално да подходите към разходите и пазаруването, тъй като има тенденция да сте разточителни.

Водолей – Настроението ще бъде добро, няма да можете да се оплаквате от липсата на радост и оптимизъм. Ситуацията е по-лоша с реалните успехи и постижения - те са скромни. Но това няма значение, защото сега можете да си позволите да направите кратка пауза, да се отпуснете, да чатите с приятели.

Риби – Втората половина на деня е подходяща за творчески прояви, имате много нови идеи, които искате да приложите на практика. Но по-добре е първо да помислите за всичко, в противен случай рискувате да изразходите енергията си за безсмислени начинания.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес бъдете по-близко до своите близки, обърнете повече внимание на децата. Постарайте се да не зацикляте върху конкретните жизнени и особено битови проблеми. Възможно е да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат. Но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация.

Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. Благоприятен ден само за благотворителност и спонсорство. Смята се, че средствата дадени днес за благотворителност, създават блага карма и после носят богатства както духовни, така и материални.

Препоръчва се да разпускате, релаксирате, медитирате, да слушате музика, но да не е рок. Когато човек отправя молитви за себе си, той получава малко, когато моли за другите, то върху него идва поток от енергия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети