Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 30.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 30.12.18

Дневен хороскоп – неделя – 30.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица

Овен – Денят е по-подходящ за отдих, а не за активно действие и работа, но вие имате да свършите куп належащи неща. По-късно ще се поддадате на поривите си, ще превключите на друга вълна и ще предприемете нови действия.

Телец – Днес възприемате живота по-позитивно. Подарете си този безметежен ден. Не си давайте много зор в домашните ангажименти. Отделете достатъчно време на себе си, на нещата, които ви носят удоволствие, на шопинг или на срещи с приятели.

Близнаци – Дълъг е списъкът със задачи, които трябва да свършите, но позитивното настроение ще помогне да се справите с всичко бързо, лесно и енергично. После намерете време, за да се отпуснете и да почивате. Избягвайте разговори на сериозни теми у дома.

Рак – С всичко, което сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка извън града.

Лъв – Вашето внимание заемат семейните задължения. Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. В личния ви живот все още има увлекателна динамика и възможност да влияете върху събитията със собствените си действия.

Дева – Не обстоятелствата, не другите, а точно вашият максимализъм може да ви докара неприятности. Не нападайте близките си за дреболии. Отпуснете се, за да могат да се отпуснат и те. Ако излезете навън, там ви очакват по-приятни емоции.

Везни – Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време за вашето хоби или разходка извън града с приятна компания, което ще подобри настроението ви. Ще се заредите с положителни емоции и впечатления.

Скорпион – Днес е нужно да бъдете предпазливи във всичко – при пазаруване, в отношенията или по други въпроси. Възможно е да се почувствате финансово притеснени, което наистина може да създаде усещане за тежест.

Стрелец – Днес сте жизнени и енергични и имате желание да действате, да правите нещо, а не да се отпуснете да мързелувате. Ако ви поканят приятелите да прекарате времето заедно, приемете поканата.

Козирог – Денят е добър.Отношенията с близките или партньора ви значително ще се подобрят, ако се държите прилично. Организирайте обща семейна вечеря или романтична среща, обадете се на роднините си или ги посетете.

Водолей – Днес ще предпочитате да бъдете в уединение и на спокойствие да размислите върху последните събития, да си направите равносметка, както и някои изводи и тогава да вземете решения за плановете в близко бъдеще.

Риби – Възможно е да почувствате безпокойство или някакво емоционално напрежение, при това без видима причина. Вниманието ви ще бъде заето с домашни грижи, не само моментни, но и тези, които са се натрупали.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на промени, нови и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата.

Ден за покаяние и прошка. Истинското покаяние пречиства, носи мир и спокойствие на душата, освобождава лошите енергии и оставя нова чистота и смирение. Избягвайте провокациите и влизането в спорове и скандали, местата, където има струпване на много хора. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати