Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 3.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 3.05.20

Дневен хороскоп – неделя – 3.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Във всичко трябва да се стремите да постигнете единство и мяра. Това означава, че в нищо и никъде не бива да допускате неумереност: в храната, пиенето, спането, в трупане на материалното, пресищане с информация, в острите усещания.

Телец – Денят има позитивно влияние. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище. Благоприятно време за благоустройство на жилището. Удачен ден за общуване, да изгладите влошени отношения, установяване на контакти.

Близнаци – Всички неприятности принадлежат на миналото. Гледайте ведро и с вяра напред. Помнете, че не обстоятелствата на живота, а отношението на човек към тях го правят щастлив или нещастен.

Рак – Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Отделете достатъчно време на почивката си днес. Утре не трябва да изглеждате като преуморен страдалец, строг аскет или робот.

Лъв – Денят носи положителни вибрации. Имайте готовност да приемете светът, да го разберете, да го преодолеете, да го пресътворите. Продължавайте да следвате вашият еталон за пълноценно изживян живот. 

Дева – Координирайте вашите действия. Множество дреболии могат да развалят настроението ви и да ви извадят от равновесие. Не влизайте в спорове днес, едва ли ще намерите обща платформа в разбиранията си.

Везни – Опитайте да се настроите лирично. Намерете бързо противоотрова срещу лошото настроение. Усетете необятността на битието. Скотското опиянение от примитивни удоволствия не е за вас.

Скорпион – Необходимо е умение да се премине по ръба на острието, но не играйте опасни игри. Вие може да се принасяте в жертва, но нямате право да искате това от другите в името на вашето дело.

Стрелец – Вашата енергия и увереност за момента са на високо ниво. Не е изключено днес вашите действия да носят импулсивен характер. При вземане на решения, първо се вслушайте във вътрешният си глас.

Козирог – Троянският кон във вашата крепост е прекомерната ви гордост. Днес е ден за опрощение греховете на близките. Усмихнете се и започнете на чисто. Не забравяйте, че разумният съвет е лекарство, чийто състав не бива да бъде променян. Остава да го изпълните.

Водолей – Днес потърсете отново себе си. Уединението ще ви помогне за това. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!    

Риби – Нека маниерите ви бъдат естествен израз и продължение на вашите доби постъпки. Прекарайте нощта си в някой топъл и уютен кът, където незнайни сили и плашещи съблазни не биха могли да ви стигнат.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 15:31 ч. денят има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко.

След 15:31 ч денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време. Да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Подходящо е да се обърнете към своя Ангел- хранител и да го помолите да ви подкрепи в делата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети