Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 31.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 31.03.19

Дневен хороскоп – неделя – 31.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност

Овен – Днес мнозина от вас ще прекарат деня извън всякакви правила и сценарии, обстоятелствата ви дават свободата да следвате инстинкта си. Може да измените на собствените си навици дори. Свободните представители на знака, без да се замислят особено, ще се отдадат на мимолетни романтични отношения.

Телец – Днес няма да ви се занимава с никаква работа. Не е грешно да помързелувате, да останете повече време в леглото. Ако решите да не си стоите в къщи, твърде е възможно да преживеете навън много приятни емоции.

Близнаци – Днес се оставете на потока на живота. Излезте на разходка сред природата, където околната среда ще бъде неизчерпаем източник на оптимизъм и вдъхновение. Благоприятно е за срещи и развлечения. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

Рак – Възможно е нещо да ви провокира и да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да избягвате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете повече внимание на себе си и собствените си нужди.

Лъв – Настроението ви през днешния ден ще бъде променливо, със съответните възходи и падения. Не сте склонни да търпите никакви критики, забележки, чужди капризи. Може поведението ви към близките да стане дори безцеремонно.

Дева – Благоприятни са семейните пътувания за разходка извън града или с близки приятели. Ще съберете нови впечатления и ще се заредите с позитивни емоции. Ако предпочетете да си останете у дома, не се захващайте със сложна домакинска работа.

Везни – Една голяма част от вас ще предпочетат да си останат на спокойствие в къщи и ще се съобразяват според семейните планове. Свободните представители на знака напразно ще губят енергия за нови запознанства.

Скорпион – Днес е малко вероятно да имате простор за действия. По-скоро ще трябва да се съобразявате с обстоятелствата и поведението на други хора. Вашият партньор може да покаже особена чувствителност и уязвимост към думите.

Стрелец – Звездите днес са благосклонни към вас. Въпреки, че е добре да използвате деня за почивка, вие сте изпълнени с енергия и не по-малко ентусиазъм, така че можете да предприемете нещо по-активно и интересно.

Козирог – Денят се очертава да бъде спокоен и хармоничен. Малцина ще са принудени да изпълняват някои задължения и няма да имат време за своите желания, но повечето от вас ще могат да прекарат времето според собствените си предпочитания и вкусове.

Водолей – Днес ще преобладават позитивните емоции. Ще имате възможност да се отдадете на собствените си увлечения, освен ако не се наложи да предприемете нещо различно под напора на обстоятелствата.

Риби – Днес е добре да прекарате известно време сами. Не спирайте вътрешният си диалог, който помага да рестартирате ума. Комуникацията с природата ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето здраве.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност. Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети