Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък - 28.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък - 28.12.18

Дневен хороскоп – петък - 28.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Денят носи активна и творческа енергия

Овен –Благоприятните енергии на деня ви помагат да отключите потенциала на вашата личност. Можете да постигнете успех като вложите творчески идеи в начинанията си. Относно любовта и взаимоотношенията, сега избягвайте да се задълбочавате в обсъждането на остри теми с партньора си.

Телец – Не е най-благоприятният и плодотворен ден, но много спокоен. Малки неприятности са възможни, но те няма да развалят настроението ви. На всичко хубаво обръщайте внимание, не пропускайте да зарадвате себе си и близките си.

Близнаци – Днес много от вас ще имат спешни задачи за вършене. Трудно ще се задържате на едно място. Само не забравяйте, че не бива да се излагате на прекомерно натоварване. Добро време за любов, в което положителната нагласа дава най-добри резултати.

Рак – Семейните отговорности ви зоват. Няма да е лесно да съчетаете собствените си интереси с тези на близките хора. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да имате време и за себе си, и за това, което трябва да направите за другите.

Лъв – Денят е добър, но се старайте да не поемате рискове, особено когато става въпрос за нещо важно. Някои хора са привлечени от вас, заинтересовани от вашите идеи. Но не с всеки си заслужава да се занимавате.

Дева –  Ако сте готови да се задоволите със скромни резултати, няма да останете разочаровани. Любителите на изключителни успехи и главозамайващи победи едва ли ще се радват на този ден. Спокойно довършете започнатото.

Везни – Денят ще бъде ползотворен, ако не се оставите на мързела. Резултати ще има, само ако положите усилия. По-добре е да не се отлагат неприятните неща за по-късно - колкото по-скоро се отървете от тях, толкова по-добре.

Скорпион – Не е лесно да се съчетаят собствените ви интереси с интересите на други хора. Възможно е да има противоречия между това, което искате и между това, което другите очакват от вас. Намирането на разумен компромис може да бъде по-лесно, отколкото си мислите.

Стрелец – Чувствате желанието да направите нещо различно, нещо ново. Всичко това не е лошо, но звездите ви съветват да внимавате и да не надценявате своите възможности. Използвайте шансовете си, но не рискувайте.

Козирог – Обстоятелствата ще се развият добре. Сериозни причини за притеснения няма. Не е нужно сами да се натоварвате с решаване на всеки проблем. Помолете за съдействие близките си. Нека има достатъчно време за почивка.

Водолей – Днес преобладава духовният аспект на живота. Особено чувствителни и обидчиви сте сега. Не се противете на обстоятелствата. Оставете се на течението на потока, където ви отнесе. Може да почувствате лека умора или неразположение.

Риби – Ако отношенията с другите хора ви изморяват, намерете възможност да прекарате известно време далеч от всичко, забравете днес за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на спокойствие.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи активна и творческа енергия.  Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно. Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Човешката енергия днес може да приемe различни форми. Често ще се появяват емоции, за съществуването, на които и не подозирате. Уж всичко е хубаво, спокойно, мирно и изведнъж, отнякъде се взема раздразнение, гняв, злоба. В този ден трябва да бъдете честни и справедливи, да отстоявате позиции, когато сте прави. Противопоказно е да се лъже. Внимателно се отнесете към черния дроб, не го претоварвайте с гняв, пиене, пушене. Препоръчва се да се въздържате от месо, но наблегнете на морковите, цвеклото като салата.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог, 

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети