Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък - 04.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък - 04.01.19

Дневен хороскоп – петък - 04.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си

Овен- Днес трябва да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Може да постигнете много. Възможно е да се появят добри възможности, които не бива да пропускате, но ги преценявайте по-внимателно.

Телец- В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки. Труден ден по отношение на личните взаимоотношения. Може да има напрегнати моменти и основната причина за това е, че не всички ваши думи са разбрани правилно.

Близнаци- Денят е подходящ за комуникация. Ще чуете много комплименти и други приятни отзиви отправени към вас. Бъдете внимателни с парите. Не правете необмислени покупки. На този ден са възможни финансови загуби, неуспешни покупки, сделки, за които скоро може би ще съжалявате. 

Рак- Благоприятен ден, за да помислите за бъдещето, да се вземат решения за плановете. Добри успехи можете да постигнете само при добра организация на делата ви. В момента не е подходящо времето за решителни действия.

Лъв- Денят ще премине спокойно. Малко вероятно е да доведе до значителни промени или важни събития. По-добре е да не приемате нищо ново. Можете да се върнете към делата, които сте започнали по-рано, за да ги довършите.

Дева-  Благоприятен ден да помислите за планове за бъдещето. Сега е възможно постепенно да започнете работа по прилагането на вашите идеи. Нека първите стъпки са незначителни, най-важното е, че сте избрали правилната посока. Промени могат да възникнат в личните отношения, но само ако поемете инициативата.

Везни- Един необичаен и запомнящ се ден. Значението на събитията, които носи трудно ще можете да оцените веднага.Това ще стане доста по-късно. Вие сте изобретателни, можете да се възползвате от обстоятелствата за собствени интереси.

Скорпион- Денят е благоприятен, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с положителна настройка, но все пак не планирайте нищо важно. Време е да отдадете дължимото на семейството, както и да организирате среща с приятели.

Стрелец- Възможно е да възникнат неочаквани моменти, които да доведат до преразглеждане на целите и планове за близко бъдеще. Опитайте се да обърнете внимание на малките неща, те могат да играят важна роля.

Козирог-По-добре е да се съсредоточите върху собствената си гледна точка, а не да придавате голямо значение на това, което другите казват. Възможно е да възникне конфликт, поводът, за който ще е незначителен. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Водолей- Творческият подход е почти винаги гаранция за успех, така че дайте свобода на въображението си. Вие сте внимателни към дреболиите, често забелязвате неща, което другите не виждат; това също допринася за успеха.

Риби-  Денят е подходящ за приемане на гости, среща с тези, които не сте виждали от дълго време. Чудесно време за разговори с близки хора. Можете също така да обсъдите важни неща за всички, да изградите общи планове.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се удава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие. Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго. Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.ю

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети