Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък - 07.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък - 07.12.18

Дневен хороскоп – петък - 07.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Сега не сте склонни да изразявате силни чувства или да се държите твърде емоционално. Напротив, с вашето спокойствие вие положително влияете на другите, правейки ги по-балансирани.

Телец – Бъдете внимателни. Трудности не са изключени, препятствията могат да се появят по пътя в най-неочакваните моменти. Не се отпускайте, дори ако смятате, че сте много близо до целта. Когато става дума за работа, трябва да се обърне внимание на малките подробности.

Близнаци – Не увеличавайте натоварването в работата, дори да ви се струва, че можете да се справите с много неща. Ще има шанс да решите някои въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Денят е подходящ за укрепване на семейните отношения.

Рак – Някои малки проблеми могат да влошат настроението ви. Не можете да се съсредоточите върху делата си и да ги доведете до край. Не винаги знаете как най-добре да решите проблемите, които са се натрупали, но не искате да слушате съветите на други хора.

Лъв – Не е желателно да обсъждате важни въпроси, особено ако знаете, че сега няма да можете да ги разрешите. Нека събитията да се развиват, а по-късно ще се появят нови възможности. Някои от вас имат страхотни планове за вечерта.

Дева – Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на успехи.

Везни – Благоприятен ден, плодотворен и интересен. Обстоятелствата се развиват много добре и имате време да направите дори повече от очакваното. Непланирани срещи са възможни, които ще повишат настроението ви.

Скорпион – Денят изисква от вас повече сдържаност и да не се поддавате на поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

Стрелец – Днес мечтайте и правете хубави планове - те непременно ще се сбъднат макар и по-късно, но по-добре така, отколкото никога. Не започвайте нови действия, ще бъдат обречени на трудности и проблеми.

Козирог – Днес не се стремете към прекалена активност. Бъдете по-умерени в действията си. В този ден е добре да бъдете сами, но не бъркайте уединението с отчуждение. Приветстват се всички занимания, които могат да стимулират въображението ви.

Водолей – Денят ще премине леко. Ще се наложи да импровизирате на моменти, но ще бъде успешно. Опитайте се да се държите деликатно, за да не нараните чувствата на някого случайно. Това е правилната стратегия на поведение, защото ви позволява да постигнете целите си по-лесно и по-бързо, отколкото ако се държите агресивно.

Риби – Като цяло ще бъдете спокойни. Изключението има само в сферата на личните отношения. Тук емоциите могат да надделеят над здравия разум и рискувате да направите нещо, което по-късно съжалявате.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Новолуние в 09:21ч. 1-ви лунен ден е добре да се посвети само на планиране, създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания.

От това какъв фундамент ще бъде заложен зависи целия нов лунен месец. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни. Например, ако искате на работното място да прокарате нов проект, представете си в детайли как разговаряте с началника си. Опитайте да си представите дори аромата на неговия одеколон, вижте всички щрихи на обстановката в неговия кабинет. Усетете чувствата, които биха ви връхлетели в този момент. Колкото по-ярка се окаже вашата фантазия, толкова по-добре. Още един способ как да приближите към себе си вашата мечта. Представяйте си бъдещето не като нещо възможно, а сякаш вече е станало. Подобен метод са използвали жреците и маговете на всички култури и народи. Но все пак внимавайте какво си пожелавате! Време за лунна диета, която продължава 24 ч. след момента на новолунието. Може да консумирате мляко, билкова отвара, минерална вода, важното е да е без захар и сол. По това време лунните сили спомагат за изхвърляне на шлаките. 

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети