Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 01.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 01.02.19

Дневен хороскоп – петък – 01.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес благотворителността създава блага карма, но когато е от сърце, не по сметка

Овен – В първата половина на деня ще ви е трудно да се настроите за работа, но постепенно ще влезете в правилния ритъм и нещата ще започнат да се подобряват. Денят обещава да бъде спокоен, въпреки че не се очаква впечатляващ успех и въпреки негативните тенденции.

Телец – Нещата ще вървят нормално. Доверете се на интуицията си и не се страхувайте да вземате смели решения - звездите са на ваша страна. Подходящо време да наваксате пропуснатото. Доброто самочувствие ще ви помогне във всеки аспект от живота.

Близнаци – По-добре е да не се изграждат дългосрочни планове, докато не узнаете някои обстоятелства, които скоро могат да играят важна роля. Текущите събития изискват повече време и усилия от обикновено, поради което се уморявате по-бързо.

Рак – Пътуванията ще са успешни, промяната на обстановката ще ви вдъхнови. Денят може да ви зарадва с неочаквани и приятни събития. Възможни са невероятни срещи, запознанства, които ще са важни за вас.

Лъв – Не бива да забравяте, че добрите отношения винаги се нуждаят и от компромиси. По този въпрос е необходимо да проявите малко по-голяма чувствителност и внимание от ваша страна към половинката си.

Дева –Днес ще бъдете склонни да харчите пари за дребни неща без да си правите сметката, а накрая може да се окаже, че са заминали доста средства. Има вероятност да бъдат наранени чувствата и амбициите ви.

Везни – Не се очакват значителни събития и изненади. Денят е подходящ за изпълнението на старите планове, за продължаване на работа, започнала по-рано, напредване по избрания път. Вашето настроение ще се променя по-често от обикновено, така че на другите няма да им е лесно да общуват с вас.

Скорпион – Денят обещава скромни успехи. Трудностите в общуването днес не са изключени. Понякога околните просто ще ви подвеждат, понякога умишлено ще лъжат. Ще се опитате да ги разобличите, но ще е малко трудно.

Стрелец – Обстоятелствата не са най-благоприятните за вас. Не бързайте да се отказвате от това, което сте започнали. Бъдете внимателни. Днес някой може да се опита да ви манипулира, да ви използва в своя полза.

Козирог – Малко труден ден. Вие се опитвате да се справите със задачите си възможно най-бързо и сте готови да рискувате, ако се наложи. Но бързането и прекомерната ви емоционалност могат да доведат до сериозни грешки, които ще имат дългосрочни последици.

Водолей – Не бързайте да се доверявате на новите си приятели. Някои от тях неволно ще усложнят живота ви. Не всеки, който се опитва да спечели вашата симпатия, заслужава това. Така че внимавайте. Всички важни въпроси трябва да се обсъждат само с най-близките хора.

Риби –Днес не са изключени някои проблеми или недоразумения относно финансите, също така могат да бъдат свързани с някои споразумения, уговорки, обещания или документи. Втората половина на деня обещава да бъде по-интересна. За любов влиянието на звездите е благоприятно.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес благотворителността създава блага карма, но когато е от сърце, не по сметка. Денят изостря интуицията. В този ден е възможно да се постигнат различни прозрения. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат. Но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация. Вслушайте се в себе си, посъветвайте се със своя вътрешен глас и не правете нищо, което не ви е по сърце.

Никакви нови дела не се препоръчват да се започват, ако нямате достатъчно информация. Сънищата през това денонощие се сбъдват и много често те носят в себе си интуитивни прозрения. Откриват истината за околните и идващите събития.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати