Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 01.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 01.03.19

Дневен хороскоп – петък – 01.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не са препоръчителни контактите и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите

Овен – Основният двигател на прогреса ви е желанието да получите признание за вашите заслуги. Денят не предразполага към активна работа, затова правете нещата по-спокойно. Няма за къде да бързате.

Телец – Не отхвърляйте идеите и мнението на другите хора. Сътрудничеството с тях ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на добри успехи.

Близнаци – Първата половина на деня ще бъде по-сложна по отношение на общуването. Настроени сте критично към околните, може да започнете да се заяждате несъзнателно. С напредване на часовете, постепенно ще се успокоите.

Рак – Луната е в дома на партньорството ви, времето е благоприятно за преосмисляне на личните ви взаимоотношения. Колкото до работата, по-добре е да не поемате твърде много задачи и задължения.

Лъв – Намирате се в период на физически и енергиен подем, но използвайте разумно силите си. Активизирате се и на подсъзнателно равнище. Ще намерите оптимални решения на проблемите си. Препятствията са лесно отстраними.

Дева – Денят е свързан с много емоции и понижение на самочувствието. Не пренебрегвайте собственият си  здрав разум, тъй като приятелски съвет може да се окаже грешен и не точно за вашият случай.

Везни – Ако успеете да си направите някакъв план за действие, бихте могли да използвате пълноценно възможностите на деня. Съблюдавайте режим на строги икономии и не разточителствайте.

Скорпион – Днес ще ви се предостави възможност да проявите най–добрите си страни. Трезвата оценка на действителността и собствените ви способности ще ви помогнат да постигнете желаното от вас.

Стрелец – Ще успеете да поставите някои хора пред свършен факт и това ще ограничи техните възможности за действие. С това обаче може да си спечелите тяхната неприязън. Въпреки че не всичко ще върви гладко, като цяло, ще бъдете доволни от резултатите от този ден.

Козирог – През днешния ден ще им върви най-много на тези, които имат по-голямо въображение и творчески потенциал. Прекомерното угодничене на хората около вас започва да ви дотяга и не е изключено да ви извадят от равновесие.

Водолей – Пред вас ще има различни варианти за действие. Изберете този, който е най-удачен. Недоброжелателни хора ще се опитат да ви създадат определени трудности или да ви пречат, въпреки това ще успеете да се справите с много неща.

Риби – Засилва се интереса ви към социалния живот, както и желанието за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления, в съсредоточаване и самовглъбеност. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Не трябва да се бърза, нужно е да има повече разсъдливост. На всяко събитие или съвпадение трябва да се гледа като обръщение на Висшите сили към вас.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не извършвайте излишни действия. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. Не са препоръчителни контактите и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети