Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 01.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 01.10.21

Дневен хороскоп – петък – 01.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Времето е подходящо за активни действия, опитайте се да определите приоритетите и помислете за текущите дела. Прекаленият перфекционизъм и Богу не е драг, не води до добро и дразни околните!

Телец – Днес разчитайте на подкрепата на семейството и хората, които са приятелски настроени към вас. Звездите ви препоръчват да проверявате срока на годност на продуктите. Възможно храносмилателно разстройство.

Близнаци – Ако в отношенията ви се е появило търкане, значи е време да поговорите откровено и сериозно, което не гарантира, че ще премахне проблемите окончателно, но това е първата стъпка. Не се замесвайте в никакви кавги, не губете бдителността си.

Рак – Обърнете специално внимание на работното си място. Може би си струва да промените нещо, за да се чувствате по-комфортно. За да освежите чувствата си, добре е да отидете на почивка за уикенда с половинката си.

Лъв – Творческото самоизразяване ще бъде от голямо значение. Опитайте се да покажете таланта си в нестандартна област! Ако си позволите да бъдете мързеливи, можете да загубите обещаващите възможности.

Дева –Има опасност да привлечете недобросъвестни хора. Опитайте се да избягвате негативни личности, егоисти и измамници. Звездите ви предупреждават да се пазите от активни и резки действия, тъй като има вероятност от нараняване.

Везни –Днешният ден е като изпит и от това как ще го издържите ще се определи развитието на по-нататъшни събития. Някой ви дава измамни очаквания или надежди, но всъщност преследва само собствената си изгода.

Скорпион – Има вероятност да осъществите онези мечти, които не ви напускат, но това ще отнеме много усилия, защото нищо не се дава безплатно! Не обръщайте прекалено внимание на празните клюки! Не разчитайте на никого, предприемете решителни стъпки, за да укрепите позицията си.

Стрелец – Няма смисъл да поемате нови задачи, тъй като те ще се окажат безперспективни. Сега е подходящият момент да подредите нещата си, да довършите започнатото и накрая да намерите време за себе си. Не е изключена изненада в любовен план.

Козирог – Днес ще можете да демонстрирате пред другите своите най-добри качества - доброта, щедрост, широта на душата и откритост. Щедра награда ви очаква в романтичен план. Астралната обстановка е благоприятна.

Водолей – Фокусът в този ден за вас ще бъде преди всичко реализацията на някакво желание. Съдбата няма нищо против да ви даде шанс. В по-голямата си част звездите ще ви покровителстват и подкрепят. Прекрасен ден за любов.

Риби – В сферата на личния живот звездите ви съветват да се вслушвате в интуицията си. Възможно е да възникне спор поради дребна причина, опитайте се да не обидите любимия човек. Може да се появят неочаквано здравословни проблеми.

Съветите на Фортуна

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Не са препоръчителни контакти и проява на активност. Не е толкова важен видът на дейностите, а темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. Нови дела не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се проявява.

Препоръчителни са очистителните процедури. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати