Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 01.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 01.11.19

Дневен хороскоп – петък – 01.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Старайте се да се държите приятелски към околните и да не предизвиквате конфликти. Това не е най-подходящият ден за решаване на важни задачи, особено ако се изисква участието на други хора. Трудно е да се концентрирате, така че съществува опасност да пропуснете нещо.

Телец – Добре ще е да отложите важни бизнес срещи и преговори. Сведете контактите си до минимум. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Близнаци – Старайте се да не привличате твърде много внимание към себе си. Това не е най-добрият ден за споделяне на идеи, създаване на приятелства или търсене на съмишленици. Не са изключени значителни разходи, които бихте могли да избегнете, ако сте по-внимателни.

Рак – Плануваното  за този ден ще мине успешно. Колкото по-полезни неща правите, толкова по-добре се чувствате. Добре ще е да не рискувате в този момент. Вероятно ще имате приятни събития в семейството или добри новини за някой от близките ви.

Лъв – Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с влиятелни хора, можете да ги спечелите. Въпреки това си струва да се въздържате от обсъждане на съвместни проекти.

Дева – Днес не е трудно да спечелите благоразположението на представителите на противоположния пол: вашият чар няма да остане незабелязан. Мнозина жадуват за вниманието ви.

Везни – Този ден ще бъде приятен и продуктивен, ако действате в съответствие с предварително изготвен план и разчитате на собствените си сили без да чакате помощ отвън. Не се поддавайте на провокациите на недоброжелателите.

Скорпион – Високият жизнен потенциал, отличното настроение и правилните решения, взети навреме, ще ви позволят да постигнете много, не само да решите собствените си проблеми, но и да помогнете на другите.

Стрелец – Това е в много отношения приятен и успешен ден. Креативността ви е висока, появяват се смели идеи, неочаквани планове, изпълнението на които ще бъде от полза както за вас, така и за другите.

Козирог – Можете да разчитате на интуицията си, днес тя е много силна. Способността за бързо отгатване на мотивите, намеренията и желанията на други хора ще ви помогне много в общуването. В семейството е най-добре да следвате принципа на прошката и търпението.

Водолей – Трябва да бъдете внимателни с инвестициите и покупките. За щастие влиянието на негативните тенденции не се разпростира и върху други области от живота. Има много голяма вероятност от непланирани срещи, някои случайни съвпадения.

Риби – Този ден ще ви се стори доста скучен - не ви носи никакви вълнения. Опитайте се да обърнете специално внимание на проблемите и нуждите на вашите близки. Има шанс за ново запознанство.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на благодат и любов. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическия баланс са благоприятни.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи.

Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът, на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета. Те ще изтекат като вода.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп