Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 02.07.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 02.07.21

Дневен хороскоп – петък – 02.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Транзитите на планетите ви дават шанс най-накрая да представите идеите, които досега са били неразбрани и да получите подкрепата на колеги, от които най-малко сте очаквали. Не се затрупвайте от нови задължения.

Телец – Ако имате проблемни отношения в работната среда, този ден ви носи истинско откровение. След преразпределението на задачите получавате неочакван стимул от човек, който до момента не е бил приятелски настроен към вас.

Близнаци – Възможно е леко подобрение в настроението, въпреки че някои проблеми все още съществуват. И все пак можете да се отпуснете, защото денят не носи нищо съществено - най-важното е, че няма и влошаване.

Рак – Вашата свръхчувствителност излиза на преден план. Вие сте обременени с мненията на други хора, като в същото време работите по собствена преценка. Крайно време е да решите. Има аспекти, които носят прилив на енергия, който ви липсваше в миналото.

Лъв – Имате много планове и очаквате скоро да започнете осъществяването на някои от тях. За съжаление днешните събития няма да ви донесат големи промени, освен че обстоятелствата ще ви накарат да се замислите дали избраният от вас път е най-благоприятен за вас.

Дева – Този ден обещава да бъде продуктивен. По отношение на любовта - конструктивен и успокояващ ден ви очаква. Вашият партньор е по-отдаден, отколкото си мислите и можете да разчитате на неговата подкрепа във всичко, което правите. 

Везни – Опитайте се да балансирате нещата, така че да можете да насочите цялото си внимание върху това, което правите. Може да ви бъде възложена нова задача, което ще ви причини малко нервност. В настроението – възходи и падения.

Скорпион – Можете да очаквате положителен ден, през който ще свършите много полезни неща. В любовта можете да очаквате множество възможности за флирт и запознанства. Ще се чувствате много добре.

Стрелец – Имате много задължения, но въпреки това ще ги приключите. Сутринта е възможен малък спад в концентрацията, но с напредването на деня ще имате все повече енергия. Ще имате вълнуваща ситуация. Ще общувате с някой, който силно ви привлича.

Козирог – Това не е най-благоприятния ден за вашата работа, така че не се напрягайте твърде много. По-добри обстоятелства ще дойдат скоро. Не правете неща, които дразнят любимия човек, възможни са дребни разногласия.

Водолей –Конфликтът при разрешаване на бизнес интереси създава допълнително напрежение в отношенията със сътрудниците, бъдете внимателни. Планирайте романтично парти за двама. Любовта е „мистериозен код“, който има положителен ефект върху настроението и мотивацията ви.

Риби – Избягвайте ненужните усложнения и големите предизвикателства, които ви натоварват. Насочете мислите си в положителна посока. Няма причина да се съмнявате в способностите си или в очарованието, което притежавате. 

Съветите на Фортуна

Ден на мъдростта и на тайното познание. Добре е да се помисли за бъдещето, да се прояви алтруизъм и щедрост, да се предават знания и опит на другите. Отърсете се от консервативни мисли. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Сладко можете да си хапвате колкото искате днес.

В този ден е много полезно да посетите своя духовен наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашия път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати.                                                                                          


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети