Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 02.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 02.08.19

Дневен хороскоп – петък – 02.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

На този ден внезапно може да почувствате, че всички трудности са зад гърба ви

Овен – Ще бъдете по-сериозни от обикновено. Помислете внимателно за предимствата и недостатъците на своите планове и не губете време напразно. Фокусирайте се само върху най-належащите неща в работата.

Телец – Не губете времето си в ненужни обяснения. Никой не трябва да знае вашите намерения. Възможно е да загубите важен предмет или документ, да пропуснете важно събитие. Намалете темпото, научете се да се наслаждавате на мига.

Близнаци – Преди да вземете решения днес, помислете как ще повлияят върху бъдещето ви в утрешния ден. В любовта разчитайте внимателно езика на тялото на вашите ухажори. Може да ви разкриете послания, които думите не ви казват.

Рак – Отдръпнете се от хората, които крадат от вашата енергия и винаги от всичко се оплакват. Вашето настроение зависи до голяма степен от вашата компания, затова общувайте с хора само с позитивни чувства.

Лъв – Никой не може да ви устои, вие носите слънцето със себе си, където и да се появите. Ще получите комплименти, които ще ви накарат да се почувствате специални. В крайна сметка ще повярвате, че хората забелязват вашите качества и усилия и това ще ви насърчи да се стараете още повече.

Дева – В професионалната област нещата се развиват спокойно и без проблеми. Избягвайте да влизате в дискусии и разговори с хора, които бързо избухват. Не обвинявайте себе си за недоразуменията в любовта – вината винаги е на двама.

Везни – Около вас има аура на мистерия и сте в страхотна форма. Самото ви присъствие създава мир и спокойствие у другите. Днес сте решени да бъдете по-добри от вчера.Търсейки съвършенството в любовта, може да пропуснете малките неща.

Скорпион –В професионалната област не се опитвайте да бъдете прави на всяка цена, понякога можете да направите грешка и вие. Малко сте разсеяни и не толкова физически активни. В любовта бъдете по-отворени и с чар ще постигнете всичко, което искате.

Стрелец – Имате оптимистичен дух, но избягвайте опасни ситуации и екстремното поведение. Нещата се случват бързо, затова дръжте очите си отворени. Бъдете отворени за нови идеи в любовта.

Козирог – Проверете източниците на информация и не предприемайте нищо, докато не сте сигурни, че е вярна. Нещата около вас ще се движат с ускорено темпо, но останете спокойни и се наслаждавайте на всеки момент от живота си.

Водолей – Вашият ентусиазъм ви отвежда в правилната посока и разговорите, които ще проведете ще повишат духът и настроението ви. Не забравяйте да намерите време за себе си и да се отпуснете.

Риби – Най-красивите неща в живота са безплатни, просто трябва да се научите да ги ползвате. Днес останете малко по-дълго в прегръдката на партньора си, вгледайте се в усмивката на детето си, помиришете цъфналите цветя ...

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

"Животът е като карането на колело - ако искате да запазите равновесие, трябва непрекъснато да се движите." Албърт Айнщайн.

На този ден внезапно може да почувствате, че всички трудности са зад гърба ви. Или поне мисълта за тях ще ви напусне временно. И разбирате, че пред вас предстои светъл период на успех и добър късмет. Усещанията ви днес ще бъдат близки до тези, които човек преживява, когато е на свеж въздух под слънчевите лъчи, когато напусне стаята, в която е бил дълго време. Ако искате да скочите от радост, направете го, не се колебайте! Помислете какво ви се иска най-много и просто го направете!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети