Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 03.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 03.01.20

Дневен хороскоп – петък – 03.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако сте прегрешили пред някого, не се укорявайте излишно. Животът винаги предлага възможност да коригираме грешките си. Днес или в близките дни ще намерите начин да го направите. Гледайте напред, а не назад.

Телец – Вие се адаптирате към промените. Време е да преразгледате вижданията си досега и да се приспособите към новите обстоятелства. Намерете нужният баланс между силите си и времето си.

Близнаци – Днес не ви се стои сами, затова мнозина организират срещи с познати и приятели. Вечерта е чудесен момент да се съберете с близки хора за семейна вечеря. Отпуснете се, защото рискувате да се изнервите. Стремете се към вътрешна хармония.

Рак – Въпреки напрежението и умората ви очаква приятен ден. Възможно е късметът ви да проработи в нещо. В личния ви живот любимият ви човек ще ви подкрепи, ще ви помогне да се справите с вълнението, ще получите всякакви доказателства за любов от него/нея.

Лъв – Днес ще бъдете доста активни на работното си място. Много неща могат да се променят. Прекалената работа може да дестабилизира здравето ви. Управлявайте разумно силата си и не изтощавайте енергийните си запаси.

Дева – Някои ваши колеги или други хора могат да ви досадят с излишни коментари. Малко вероятно е да успеете да държите под контрол своите негативни емоции, но ситуацията не е толкова драматична.

Везни – Ще се адаптирате гъвкаво към новите обстоятелства. Някои нови промени ви правят щастливи. Днес мнозина ще имат богати преживявания. Оставете се на течението и то ще ви отнесе там, където трябва.

Скорпион – Днес сте пълни с блестящи идеи. Засега обаче нещата са в начален етап, на ниво организация. Не бъдете безотговорни и несериозни, може да настъпи трудно време.  В този ден трябва внимателно да се вслушате в съветите на другите.

Стрелец – Днес може да имате добра възможност, която трябва да се използва. Офертата може да не изглежда многообещаваща в първия момент, но ако я погледнете от всички страни, може да забележите нейните предимства.

Козирог – Днес ще бъдете леко меланхолични. Поради прекомерно усърдие или пък небрежност по време на работа могат да се появят неприятни събития, които да доведат до различни проблеми. Бъдете предпазливи!

Водолей – Днес започвате да преосмисляте и преоценявате своите житейски цели. Не слушайте чувствата, а разума си, иначе може да се объркате. В този ден не спорете много с другите. В друго време е по-вероятно да ви чуят.

Риби – Вашата вяра дарява сила не само на вас, но и на тези около вас. Вие сте склонни да се претоварвате. Вечерта намерете най-добрият начин да се отпуснете. Много подходящо е да съберете отново близките си на семейна вечеря.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 12:36 ч. - Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ни дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Невинаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

След 12:36 ч. енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети