Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 03.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 03.04.20

Дневен хороскоп – петък – 03.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Овен – Денят е благоприятен като цяло. Шансовете за постигане на успех са добри, особено след като имате надеждни съюзници, приятели, към които можете да се обърнете за помощ по всяко време. Добре би било да не бързате, а сериозните решения да вземате самостоятелно.

Телец – Днес ще бъдете в емоционален възход и желание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционална наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта. Въпреки това бъдете внимателни с думите, за да не обидите вашата половинка.

Близнаци – Доста е вероятно да завършите успешно това, което сте започнали по-рано. Резултатите могат да надминат вашите очаквания. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Рак – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилните решения. Усещате, че препятствията остават назад и всичко започва да се развива с лекота.

Лъв – Днес щастието ви е във вашите ръце, от вас зависят много неща. Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения.

Дева – Денят ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие и така лесно ще избегнете конфликтите с другите. На някои от вас ще им се наложи да помагат на хора, които са в затруднено положение.

Везни – Днес няма да е лесно да постигнете това, което сте си намислили. Може да срещнете трудности, може би ще ви спират действията на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Бъдете любезни и приятелски настроени към тези, които са ви скъпи.

Скорпион – Обстоятелствата могат да променят мнението ви за доста неща. Днес не всичко ще се случва по този начин, по който сте очаквали. Не флиртувайте с колегите си. Не е добре да смесвате деловите с личните отношения.

Стрелец – Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като цяло ще е успешен. Справяте се доста добре. Доказаните методи невинаги водят до желаните резултати, но не се страхувате да експериментирате и да търсите нови начини за постигане на целите си.

Козирог – Въпреки че може да срещнете трудности, влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Ще се открият добри възможности. Избягвайте да разпилявате енергията си и се фокусирате върху това, което считате за важно за себе си.

Водолей – Тези, които са свободни, ги очакват вълнуващи моменти. Обвързаните представители на знака да избягват да флиртуват. Вместо това обърнете повече внимание на вашата половинка. Денят е отреден само за вас.

Риби – Денят е хубав, макар и не толкова плодотворен. Нещата може да придобият добро развитие. Свободните представители на вашия знак имат добри шансове да привлекат вниманието на лицата от другия пол.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:08 ч. денят е благоприятен за всякакви начинания. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание. Не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

След 14:08 ч. вече всичко трябва да се прави с по-голямо внимание. Увеличава се опасността от травми, така че бъдете по-внимателни. Избягвайте да се замесвате в скандали и спорове. Не рискувайте. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър, тъй като очите са уязвими.

Ако днес отправяте енергията и любовта си към другите хора, грижите се за тях, това ще ви се изплати стократно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети