Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 03.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 03.05.19

Дневен хороскоп – петък – 03.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото

Овен - Характерното днес за вас са здрави амбиции, инициатива, енергия. Съдбата ви този ден е да бъдете лидер, не да сте в подчинена позиция и другите трябва да приемат това. Вашите проекти са почти обречени на успех.

Телец - Днес и въобще тези дни са ви силни и може да ги използвате по най-рационален и практичен начин. Всичко ще ви се удава с лекота и безпроблемно. Вашата добронамереност ще направи и околните по-отзивчиви и любезни към вас.

Близнаци -  При някои представители на знака ще има упадък на духа, което е свързано с рутината на всекидневието и липсата на положителни емоции. Решете се на действия, с които да промените нещо в живота си.

Рак - Не се застоявайте дълго на едно място, избягвайте дългосрочната работа, тъй като бързо ще се изморите от това. Благоприятно за общуване и срещи. Удоволствие ще намирате навсякъде и във всичко.

Лъв - Главното условие за деня е не да се прояви воля, а осъзнаването на нещата. Избягвайте да казвате открито вашето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите. Не трябва да се нарушава хармонията на днешният ден.

Дева- Не е подходящо времето да търсите виновни лица. Ситуацията може да се окаже по-сложна, отколкото подозирате. Вместо да нервничите, гледайте да се наспите и починете добре. Утрото е по-мъдро от вечерта.

Везни - Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Бъдете внимателни при работа с техниката и с режещи предмети. Вървете на срещи.

Скорпион - Положителните вибрации ще преобладават над отрицателните. Заемете се само с тези дела, които не изискват  допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Склонни сте да предприемете някои инициативи.

Стрелец - Днес ще бъдете изпълнени с енергия и самоуверени. Днешният ден може да се окаже безгрижен и безметежен, но само за някои. Дори може да имате повод за радост. Отговорностите са си отговорности обаче и не трябва да се пренебрегват.

Козирог - Днес може да се окажете във водовъртежа на събитията. Ще трябва да проявите гъвкавост, бързина и остър ум при вземане на решенията и излизане от ситуациите. Възможно е да ви изненадат приятно.

Водолей - Денят е благоприятен за отдих, интелектуални занимания и общуване. Не сподавяйте творческите си пориви. Точно обратното, отделете им нужното внимание, използвайте импулсите.

Риби - Денят ще е напрегнат и труден, изпълнен с грижи и вълнения. Всяка неправилна стъпка може да доведе до загуби. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко. Така ще научите нещо важно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от прекрасните и светли дни. Символ на този ден е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Сам Бог благославя подобни деяния. С вас могат да се случат различни чудеса, но техният характер зависи от това как сте преживяли изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите своята награда.

Сега не е времето за вземане на прибързани или импулсивни решения. Човек трябва да има търпение. Животът може да ви се стори статичен, но всъщност в него има много движения.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети