Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 03.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 03.12.21

Дневен хороскоп – петък – 03.12.21 - Tribune.bg

Овен – Няколко неприятни малки неща могат да ви разстроят през целия ден. В личния живот са вероятни разочарования. За да се избегнат сериозни разногласия, е необходимо да бъдете гъвкави и в някои случаи да се правят отстъпки. Въздържайте се от бързо шофиране.

Телец – Ще можете да намерите изход от трудна ситуация или да намерите най-доброто решение. Бъдете нащрек, защото сега сте способни да привличате двусмислени ситуации към себе си. Просто бавно и търпеливо изчакайте този ден да приключи.

Близнаци – Енергията на деня ви насърчава да действате бързо, без да се колебаете дълго време. Именно тези решения се оказват най-правилни. По въпросите на любовта бъдете искрени с половинката си, това ще ви помогне да избегнете разногласия.  

Рак – Сутринта може да има сътресения и объркване, но ще можете да излезете победители, благодарение на правилното приоритизиране. Вие ясно следвате плана и това помага за решаването и на най-трудните задачи. Не вземайте сериозни решения по отношение на работата и личния живот.

Лъв – Звездите обещават успех в професионалната дейност, при условие че не си позволявате да участвате в конфликти и клюки. Вашите конкуренти могат да тъкат интриги около вас и е важно да не се поддавате на провокации, които могат да навредят на репутацията ви. Не пазарувайте следобед, рискувате да похарчите повече от планираното.

Дева – Разговори с колеги, може да предизвикат пристъпи на раздразнителност, тъй като днес очевидно не сте в настроение за комуникация. Избягвайте нервно напрежение и пренапрегнатост, което може сериозно да повлияе на здравето.

Везни – Това не е най-добрият възможен ден за вашия любовен живот. По-добре е да избягвате всякакви разговори с партньора си, защото е малко вероятно да постигнете желания резултат. Оставете дискусиите и разясненията за друг ден, когато ще можете по-добре да намерите решения на проблемите си. 

Скорпион – Напрегнат ден. Може да се развие трудна ситуация в службата. Вечерта неразположение или настинка не се изключват. Игнорирайте критиките от ръководството или колегите и се дръжте нормално.  

Стрелец – Не трябва да се отказвате от нещата, започнати по-рано. Вашата отдаденост и постоянство ще ви помогнат да постигнете най-добри резултати. Не се поддавайте на манипулации, действайте както ви подсказва интуицията.  

Козирог – Ще трябва да преминете през доста труден ден. Не отправяйте към другите тежки думи, обвинения и критика, без да искате можете да развалите отношенията си с колеги и приятели. Посветете се на ежедневните задачи.  

Водолей –Днешните събития няма да се развият така, както сте си мечтали, но това не е причина за безпокойство. Научете се да се адаптирате към обстоятелствата и да приемате проблемите и неприятностите философски.

Риби –Подбирайте компанията си внимателно. Има опасност да отворите сърцето си за хора, които не го заслужават. Не се поддавайте на хорско влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум.

Съветите на Фортуна

Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала ( негативни мисли и отрицателни емоции) може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

Силите отслабват, енергията се изтощава. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо важно не предприемайте. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата.

 През този период се увеличава опасността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте нищо при сърце.

Луната е на празен ход от 07:23ч до 14:14ч. Нищо важно не предприемайте.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети